A föld nemsokára belemegy a null síkba. Hallottál róla? (beszélgetés)
3 óra 2 perc :)
Sík ideg vagyok... :DDDDDDDDDDDDDDD
ott.
nem érezted?
egy kis bukkanó volt :)))
Hahó! :)
Mindenki megvan?, bent vagytok már a null síkban? Milyen??:DD
Nézzétek csak! Ezt találtam a neten. Higgyük el ezt is, hiszen a neten van, biztos igaz! Jó étvágyat! :D:D
[link] atw. hu/
Pedig már kezdett érdekes lenni az élet! Ezzel a jóslattal legalábbis.
No nem baj, legfeljebb marad a világosság! Pedig istenuccse, már reménykedtem, hogy a villanyszámlára akkor nem kell gondolnom!
Nézzük, nézzük.... :)
- "nem lesz semmilyen fény"
Először is, ez lehetetlen! "A hullám-részecske kettősség alapján a fény hullám- és részecsketulajdonságokkal is jellemezhető"! (vond le a következtetést)Másodszor, ha a Nap valamilyen oknál fogva kihuny (ami kb 30 millio év múlva valóban megtörténik :D), szóval ha kihuny akkor talán kevesebb mint 24 óra leforgása alatt, minden a fagyhalál álapotába kerülne.
- "áram"
Azért jó lenne tudni, ha már ennyire tályékozottak miféle áramra/elektromosságra gondolnak. Áramszünet lesz? Vagy az elektronok diliznek be, mert akkor nekünk is kampec, szertefoszlunk egy pillanat alatt.
- "hangok"
Ha megszűnnek a hangok, akkor detto szertefoszlunk létezni. A hangok hullámok által haladnak, a hanghullámnak pedig közeg kell ahol terjedhet.
További ajánlott fórumok:
- Új abortuszvita kibontakozóban... Hallottál róla?
- Edita Sipeky: A fogyás magasiskolája - Olvastad? Hallottál róla?
- Zenék, amiket elsőként hallottál gyerekkorodban...
- Távkapcsolatban nagyobb szabadságot akar, pedig nemsokára összeköltözünk. Hogy viselkedjek?
- Mit láttál, hallottál ma, ami megérintette a szívedet és elgondolkodtál az eseten? Vidámmá vagy szomorúvá váltál a hallatán?
- Mi volt a legszebb mondat, amit a pasid szájából hallottál?(csak nőknek!)