Liszt, de milyen? Kelt tésztát sütnék. (beszélgetés)
10. pteri
2010. dec. 22. 17:36
Én mostanában a Vita -Mill univerzális lisztre szoktam rá, drága, de minden jól sikerül belőle a kelt tészták is.
9. 2627ab5ee1
2010. dec. 22. 09:07
anyukám a finom lisztet használja hozzá :D
8. a0c1361e44
2010. dec. 22. 08:13
Én csak finom lisztet használok mindenhez.
Kelthez is piskótához is, főzéshez is.
7. 2104cc91e8 (válaszként erre: 6. - Andi6020)
2010. dec. 21. 22:07
Kellemes sütögetést kívánok !
6. andi6020
2010. dec. 21. 21:53
Tehát akkor finomliszt.
Köszönöm :)
5. 2104cc91e8
2010. dec. 21. 21:44
Én is így tudom: kelt tészta és egyebekhez
"finomliszt", piskótához pedig a "rétesliszt",
vagy ahogy még szokták emlegetni grízesliszt!
4. Timédi
2010. dec. 21. 21:34
Általában sima búzaliszt az van ráírva hogy BL55.
Sima kelt tésztához hidd el jó ez!
3. Marjann
2010. dec. 21. 21:33
Sima
2. Kriszti1212 (válaszként erre: 1. - Andi6020)
2010. dec. 21. 21:33
Szerintem a sima finomliszt (BL55) is jó. Én kelt tésztákhoz azt használok.
1. andi6020
2010. dec. 21. 21:32
Sonkás-sajtos-tejfölös csigát sütnék. A receptben csak annyi van, hogy liszt. De milyen? Kelt tésztáról van szó.
További ajánlott fórumok:
- 90 napos diéta alatt mivel lehet enni a tésztát szénhidrát-napon?
- Hova rakjam megkelni a kelt tésztát?
- Milyen fajta tésztát használsz leginkább?
- Hausmaister kenyérsütő gépembe szeretnék 1 kg lisztből pizza tésztát keleszteni, valaki leírná nekem mi kell még hozzá?
- Kelt tésztát le lehet fagyasztani? Ha igen, mikor, melyik fázisban?
- Ki milyen lisztet használ a pizzás csiga elkészítésénél? (vagy úgy általában a kelt tésztáknál). Köszi