Hausmaister kenyérsütő gépembe szeretnék 1 kg lisztből pizza tésztát keleszteni, valaki leírná nekem mi kell még hozzá? (tudásbázis)
?????
Félsz!????
Csak Rám várnak ezek a szilvák....
:)))
Szóval pizza lesz Nálatok....:)
Nem volna kedved Nekem sok sok szilvás gombócot csinálni??? :)
az sok szerintem
Én feléből csinálom és így is lesz 1 nagy tepsivel. Bár attól függ hány embernek kell
szóval kb 1 kg liszthez, pici só, cukor, oregánó, bazsalikom, fokhagyma, olaj(1 ek.), élesztő és víz. Mindet beleteszem kivéve a vizet és az élesztőt, felfuttatom előtte és csak utána öntöm hozzá a többihet
8-as programon csinálom, vagyis a kelesztős dagasztós progin, az kb 1,5 óra
viszont a fele adag nem kel ki a gépből de az 1 kg-os adag már kikelt párszor amikor sokat kellett csinálnom
Ez olyan nagy mennyiség, hogy már a keleszté közepénél kicsorog :(
Két lapátos gép 70 dkg lisztet bír el, mert még bele kell számolni a többi hozzávalót is :)
ez hatalmas mennyiség!!!
egy hadseregnek sütsz? :)
Géphez adtak receptet, az nagyon jó, még ha kenyérhez való is. Ugyan úgy kell elkészíteni.
Vagy a tetejére való után érdeklődsz??
Ha a géped egy keverő lapátos, akkor csak fél kiló liszből készítsd el, mert a gép hamar tönkre megy!!! Még ha a recept szerint lehet egy kilós is.Amíg megsül a fél kilós, addig kikeveri a másik fél kilót is!!! Remélem segítettem!!! csá, teri
Ez a mennyiség ki fog csorogni
6 dl víz
1 ek só
1/2 mokkáskanál fehér bors
1 teáskanál oregánó
1 teáskanál bazsalikom
5 ek étolaj
1 kg liszt
Ha megfogadod Tőlem, a kelesztés vége előtt 30 perccel már vedd ki a tésztát, mert kikel.
Remélem, két lapátos gépről beszélünk.
Amúgy ebből 3 nagy pizza lesz.
Ennyit szeretnél?
Ez egy Olaszországban élő ismerősöm receptje.
450 g liszt, 25 g élesztő, 50 ml olíva olaj (extravergine), kb egy kanál só, kb. 200 ml víz megcsinálod az élesztős tésztát, megkeleszted ,tepsiben kicsit vastagabbra nyújtod, mint a pizzát tepsiben, egyébként ha túl soknak gondolod az olajat, akkor tegyél bele kevesebbet és több vizet.
Szia! Nekem Hauser elektronic van UBM-810
Ahhoz a gyári leírás: pizzatészta üzemmódban
Liszt 700 ml
vaj/olaj 35 ml
só 4 ml
élesztő 7 ml
víz 170 ml
Amikor végzett a gép kivenni és sütőben megsütni.
További ajánlott fórumok:
- Ki használ kenyérsütő-gépet?
- Otthoni kenyérsütés géppel-tapasztalatok..?
- Otthoni kenyérsütés-áldás vagy átok
- Recepteket kérnék, amit kenyérsütőben lehet készíteni
- Trion kenyérsütőgépnek hanyas számú programjával tudok sütni teljes kiörlésű lisztből kenyeret?
- Kakaóscsiga receptet szeretnék kérni, aminek a tésztáját kenyérsütöben kell dagasztani és keleszteni...tud valaki ilyet?