Linzi korongocskák recept
A Linzi korongocskák hozzávalói:
15 dkg cukor
35 deka liszt,2 egész tojás
15 dkg zsír
késhegynyi törött fahéj
1 csomag sütőpor,1-2 kanál tejfel.
A Linzi korongocskák elkészítési módja:
15 dkg cukrot, 35 dkg liszttel, 2 egész tojással, 15 deka zsírral, késhegynyi törött fahéjjal, 1 csomag sütőporral, 1-2 kanál tejfellel deszkán jól eldolgozunk. Fél cm vastagra nyújtjuk, és közép nagy pogácsavágóval kiszúrjuk. Kikent, kilisztezett tepsiben a korongocskákat kis málna vagy meggyízcsókkal díszítjük, melyek közepébe egy-egy kis mogyorónyi tésztagolyócskát nyomva sütjük. Sütés után gyengén cukrozzuk vaníliás cukorral. Igen kiadós.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: Rochlitz Szilveszterné 2., 2019. jún. 29. 13:17
A linzi korongocskák elkészítési módja és hozzávalói.