Lágy mézeskenyér recept



6 deka porcukor
2 egész tojás
1/4 kg langyos méz
késhegynyi fahéj
1-2 szem finomra tört szegfűszeg
28 deka liszt
1 csomag sütőpor
A Lágy mézeskenyér elkészítési módja:
6 deka porcukrot 2 egész tojással fél óráig habosra keverünk, aztán 1/4 kg langyos mézet adunk hozzá, majd késhegynyi fahéjat, 1-2 szem finomra tört szegfűszeget és 28 deka liszttel elkevert 1 csomag sütőport keverünk a tésztához apránként. Hosszú, vajazott, lisztezett formába öntjük és közepes tűznél sütjük. Tálaláskor szeleteljük.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: Rochlitz Szilveszterné 2., 2019. jan. 7. 19:44
A lágy mézeskenyér elkészítési módja és hozzávalói.