Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Libamell vagdalt recept

Libamell vagdalt recept

A Libamell vagdalt hozzávalói:
60 dkg libamell
1 tojás
2 gerezd fokhagyma
2 zsemle
1 csomó petrezselyemzöld

1 evőkanál majoranna


A Libamell vagdalt elkészítési módja:
A libamellet kicsontozzuk, bőrét lefejtjük, kockákra vágjuk, zsírjára sütjük, majd szűrőbe téve a zsírtól kinyomkodjuk.A tepertő egyharmad részét a hússal meg az áztatott, jól kifacsart zsemlékkel együtt megdaráljuk. Hozzáadjuk a tojást, a zúzott fokhagymát meg a finomra vágott zöldpetrezselymet, sóval, borssal és majorannával fűszerezzük és alaposan összegyúrjuk. A masszából vizes kézzel 4 rudat formálunk, és a kisütött libazsírral vékonyan kikent tepsibe fektetjük. Forró sütőbe tolva kb. fél óra alatt megsütjük. Almával párolt lilakáposztával tálaljuk, melléadjuk a megmaradt kisütött tepertőt is.


Kategória: Húsételek receptjei


A libamell vagdalt elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook