Főoldal » Receptek » Vegetáriánus ételek receptjei » Fokhagymás karfiolfasírt recept

Fokhagymás karfiolfasírt recept

A Fokhagymás karfiolfasírt hozzávalói:
1 fej karfiol (kb. 1 kg)
3 gerezd fokhagyma
2 tojás
3 evőkanál zsemlemorzsa
kevés majoránna
friss petrezselyemzöld
só, bors
olaj


A Fokhagymás karfiolfasírt elkészítési módja:
A karfiolt rózsáira szedjük és sós vízben megfőzzük. Leszűrjük és burgonyatörővel áttörjük. Mikor langyosra hűlt, a tojásokat és a zsemlemorzsát is hozzákeverjük. Ha nem elég szilárd a massza, még adunk hozzá egy kevés zsemlemorzsát. A zúzott fokhagymát és az apróra vágott petrezselymet is beledolgozzuk, fűszerezzük. Összegyúrjuk és fasírtokat formálunk belőle, forró olajban kisütjük.


Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei


A fokhagymás karfiolfasírt elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook