Borsos-mustáros rostélyos lyoni hagymával recept
A Borsos-mustáros rostélyos lyoni hagymával hozzávalói:4 szelet rostélyos
4 fej vöröshagyma
1 dl olívaolaj
5 dkg liszt
A pácoláshoz:
só
bors
mustár
olaj
A sütéshez:
olaj
A Borsos-mustáros rostélyos lyoni hagymával elkészítési módja:
A sót, a borsot és a mustárt olajjal alaposan elkeverjük, bepácoljuk, vele a húsokat majd 20-30 percig állni hagyjuk. Forró olajban a szeletek mindkét oldalát pirosra sütjük. 1 fej hagymát szeletekre vágva a hús mellé teszünk, kicsit megfonnyasztjuk, majd kevés vízzel felöntve puhára pároljuk a húst. A megmaradt vöröshagymát karikára vágjuk, majd meglisztezve forró olajban kisütjük. Tálaláskor a húsra halmozzuk a sült hagymát, és a visszamaradt pecsenyelével megöntözzük. Hasábburgonyát adunk mellé köretnek.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: 4b6a2525df, 2017. jún. 19. 07:04
A borsos-mustáros rostélyos lyoni hagymával elkészítési módja és hozzávalói.