Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Borsos-mustáros rostélyos lyoni hagymával recept

Borsos-mustáros rostélyos lyoni hagymával recept

A Borsos-mustáros rostélyos lyoni hagymával hozzávalói:
4 szelet rostélyos
4 fej vöröshagyma
1 dl olívaolaj
5 dkg liszt
A pácoláshoz:

bors
mustár
olaj
A sütéshez:
olaj


A Borsos-mustáros rostélyos lyoni hagymával elkészítési módja:
A sót, a borsot és a mustárt olajjal alaposan elkeverjük, bepácoljuk, vele a húsokat majd 20-30 percig állni hagyjuk. Forró olajban a szeletek mindkét oldalát pirosra sütjük. 1 fej hagymát szeletekre vágva a hús mellé teszünk, kicsit megfonnyasztjuk, majd kevés vízzel felöntve puhára pároljuk a húst. A megmaradt vöröshagymát karikára vágjuk, majd meglisztezve forró olajban kisütjük. Tálaláskor a húsra halmozzuk a sült hagymát, és a visszamaradt pecsenyelével megöntözzük. Hasábburgonyát adunk mellé köretnek.


Kategória: Húsételek receptjei


A borsos-mustáros rostélyos lyoni hagymával elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook