Libamáj hagymásan kisütve recept



30 dkg libamáj
20 dkg libazsír
1 fej hagyma
A Libamáj hagymásan kisütve elkészítési módja:
A libamájat leöblítjük hideg vízzel. Még megszárad, addig felkarikázzuk a hagymát. Felolvasztjuk a zsírt egy kis edénybe és megdinszteljük a hagymát, mikor majdnem kész, beletesszük egybe a májat és lassú tűzön 20 percig sütjük. Nem kell fedő az edényre.
Ne fűszerezzük sütés közben, mert keserű lesz a máj.
Hidegen szeleteljük.
Kenjünk a szelet kenyérre zsírt és hagymát, erre tegyünk vékony szelet májat.
Csak tálaláskor sózzuk, izlés szerint fűszerezzük.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: Kiss Ildikó, 2010. jan. 3. 00:51
A libamáj hagymásan kisütve elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.