LG 42LA620S CINEMA SMART 3D LED televízióról mi a véleményetek? (tudásbázis)
Nekem nincs, de a neten sokminden leirva van
Játékot csatlakozttatod vagy letöltöd.
Felteszed a 3D szemüveget és nézel vagy játszol.
Az LG-nek van egy felhő alapú 3D videótárja is a
Segítséget szeretnék kérni!LG 42LA620S SMART 3D TV, hogy működik a 3D játék? Kell hozzá valami egyéb van maga a készülék tudja és csak játszani kell. Szeretném megérdeklődni, hogy ezt a funkciót, hogy lehet használni ezen a készüléken?
Előre is köszönöm: Era
Tudja valaki mi az a dedikált Time Machine II HDD ?
Ezt kéri a tv az időzített felvételhez.Csatlakoztattam hozzá egy Toshiba külső vinyót felismerte a tv, de még mindig nem aktív. Mit nem csináltam jól?
bene
Nekünk is ilyen van kb fél éve de még mi sem használtunk ki mindent rajta.
Gondolom a netet rákötöttétek, tudtommal onnan jön a 3D tartalom mert ami rajta volt fél éve, az most nincs, és mindig más van rajta, és az is sokáig tölt.. én sem értek igazán hozzá. A filmeket és bármit pedig át alakít 3D re.
Tapasztalatokat gyűjtenék. Most vásároltunk egy ilyen típusú televíziót aki tud adjon tippeket ötleteket mit érdemes használni az alkalmazásokból stb. Nagyon új nekünk a készülék még csak most ismerkedünk vele első nekifutásra nagyon bonyolultnak tűnik. Már lenne egy kérdésem is miért akadozik és miért nem tölti be a 3D tartalmakat ami a TV-ben alap benne van? Megköszönök minden javaslatot és segítséget!
bene
További ajánlott fórumok:
- Van-e a gyermeked szobájába televízió és/vagy számítógép?
- Szerepeltél már újságban / televíziós riportban? Ha igen, mennyit és miről szólt..?
- Kisfiamnak televízió lett a jele az oviban :o(.Nem tudtok valami mintát? (keresztszemes pl...)
- Szerintetek bárki játszhat és nyerhet a televízióban futó telefonos játékokban, vagy csak a bennfentesek?Tényleg kifizetik a nyereményt?
- Webáruházban vásárolt már valaki televíziót? 2 év garancia után, ha elromlik a tévé javítják a szervizek?
- A televízió és a családi élet