Létezik az, hogy az ovulációs teszt egyik nap erős két csíkos, másnap meg szinte nem is látható a teszt csík? (tudásbázis)
Sziasztok!
Véleményt szeretnék kérni!
Általában 27 napos a ciklusom, de mostanában nem rendszeres.
A 11. napon csináltam egy ovulációs tesztet, ami halvány pozitív lett. Ez nap voltunk is együtt párommal.
12. nap és 13. nap ovulációs teszt negatív.
Ezek szerint nem középidőben lenne nálam a peteérés?
Állítólag normál esetben is van lh a szervezetben, és azt mutathatta. Írják is, hogy jóstesztnek csak az használja, aki el tudja viselni, ha esetleg mégse. És sorozatban minden reggel kell csinálni, ha erősödik, akkor lehet reménykedni...
Bizony, csak akkor számít pozitívnak, ha egyforma erős, vagy még erősebb a teszt csík.
Hát először azt hittem pár honapig hogyha már majdnem olyan erős mint a tesztcsik az már jónak számit, hát tévedtem... utána vettem észre köv honapban hogy amikor teszteltem tényleg full ugyanolyan vagy még erősebb volt a csikom, mint a tesztcsik... Na akkor egyértelműen el tudtam dönteni, szoval én azt mondom hogyha kezitálsz akkor az még nem "egyforma erős" 2 csík...
egyébként kezdek csalodni ebben a ovi tesztben...mulr honapban késett bár napot, és csináltam ovuláció tesztet (ami ugye elvileg a terhességet is kimutatja) és rendesen csikos lett... nem éltem bele magam de elmentem és vettem rendes terhességi tesztet, ami persze negativ lett... kérdezem én hogy akkor mit mutatott az ov teszt?
Szia!
Éppen mostanában olvastam valahol, hogy a ma használatos tesztek olyan érzékenyek, hogy ajánlott délután/esti órákban használni, míg régen reggeli első pisből kellett tesztelni. A konkrét miértjét nem írták.
Sziasztok,
Van esetleg valakinek tapasztalata azzal kapcsolatosan hogy reggeli időpontokban kimutatható az ovuláció, de a délutániban nem. Nem értem miért... nektek volt ilyen?
Na?:) Mi lett a teszten?:)
Remélem szép két csík!!:)
:):):)
Jaj de jó:)
Mikor csinálsz megint?:):)
Drukkolok nagyon, de azt hiszem ha már halványan látszik, akkor az már biztos pozitív:):):)
További ajánlott fórumok:
- PG53 ovulációs tesztről tapasztalatokat várok!
- Érdemes ovulációs tesztet használni?
- Használta már valaki az ovulációs tesztet jóstesztnek? Mik a tapasztalatok?
- Nem értem! Ovulációs kalkulátor működése? Bővebben lent.
- Milyen ovulációs tesztek vannak és melyiket érdemes használni?
- Négy napja erős, egyértelmű, egyforma két csíkos az ovulációs teszt, normális dolog ez?