Négy napja erős, egyértelmű, egyforma két csíkos az ovulációs teszt, normális dolog ez? (tudásbázis)
Nekem akkor nem halványult,amikor nem tudott megrepedni a tüszőm.De ez középidő után volt,vagyis csináltam rendesen a középidős tesztet és nem akart halványodni,ez tűnt fel.Elmentem uh-ra,ahol kiderült,h nem repedt meg a tüsző.
Szurkolok,h sikerüljön a baba.
Azóta már lehet,h csináltál is hcg tesztet?:-)
Szia!
Normális!
Nekem is így volt! Most babás vagyok!
Az Lh teszt a megemelkedett Lh szintet mutatja! Ez azt jelenti, hogy pár napon belül bekövetkezik a tüszőrepedés!! :) Ilyenkor minden másnap együtt kell lenni ha babát szeretnél.
Szerinted hányadik dpo-n vsgy? Szóval a peteérés óta hány nap telt el? Lassan már mensizned is kéne nem?
Azért dokihoz menj el, ha mégse baba, mert pajzsmirigy is okozhatja vagy valamilyen hormon zavar.
Persze az lenne a legjobb, ha baba lenne! ;)
Attól függ. Ha 28-30 napos ciklusod van, akkor lehet azért is, mert már terhes vagy.
Ciklus közepén nem csináltál?
Én is jóstesztként használtam a 24. naptól erősödött a csík rajta, mensi előtti napon egyforma csíkok voltak, így csináltam HCG-t is és pozi lett! :)
Ha babát szeretnél akkor nagyon drukkolok. Csinálj terhes tesztet is! ;)
Nálam is ez volt,már rémeket láttam.Azt hittem valami szörnyű hormonprobléma miatt + folyamatosan,olvastam olyat is,hogy ez akadályozza a teherbe esést stb...
Kiderült végül,hogy azért volt,mert már terhes vagyok :)
Sztem nem.
Vagy az LH hormonnal lesz probléma, de inkább csinálj egy terhességi tesztet is holnap :-)
Nálam is ez volt a szitu. Csak annyi különbséggel, h a ciklusom 18-19.napján volt pozi, majd negák. Aztán csináltam az esedékes menzi előtt két nappal. Totál pozi lett és másnap a terhességi tesztem is pozi lett:))))
További ajánlott fórumok:
- PG53 ovulációs tesztről tapasztalatokat várok!
- Érdemes ovulációs tesztet használni?
- Használta már valaki az ovulációs tesztet jóstesztnek? Mik a tapasztalatok?
- Létezik az, hogy az ovulációs teszt egyik nap erős két csíkos, másnap meg szinte nem is látható a teszt csík?
- Nőnapra vörös rózsát kapni valakitől, aki mindenki másnak fehéret, sárgásat vett - egyértelmű, és ha igen mit is jelent?
- Fut-fuss! Egyértelmű igeragozás. És a csuklik igét hogy mondjuk felszólító módban?