Mi történhetett? (beszélgetés)
"de nem tudta teljesíteni akármit csinált"
Lehet Neked is kellett volna valamit csinálni 😅
Több probléma is lehet, megeshet nem jöttél be neki valamiért, egy szag, egy rossz mondat, hogy gyorsan adtad magad, a fene tudja mi játszódhat le egy ember fejében ilyenkor, legyen az nő, vagy férfi.
De az is lehet, szégyenében a föld alá bújna, hogy belesült a dologba.
Ha ennyire foglalkoztat írj rá, ennél rosszabb már nem lehet, bár így ahogy leírtam, lehet.....még törölni is fog.
Mi történhetet?*
Találkozón* mielőtt valaki ezzel jönne.
Találkoztam egy fiúval pár napja.A talákozón kissé nyomulós volt,lehet énis hibás voltam mivel említette üljünk be valahova,ekkor mondtam nekem mindegy. Igazából itt jöttem rá hogy hiba volt, ha beültünk volna valahova nem történik meg. A lényeg hogy be volt indulva és elmentünk kocsikázni,és ott rámjött de nem tudom mi lehetet vele,mert megakart az történni de nem tudta teljesíteni akármit csinált. Azután kérdeztem hogy most mi lesz majd,fogunk beszélni? Válasza az volt ha szeretnéd akkor igen "majd írok". Azóta eltelt 4 nap,semmi.
Pedig elérhető elég sokszor,és ki sem törölt,ezért nem értem az egészet,fog még keresni vagy végleg felejtsem el? Nem nagyon szeretnék írni,mivel ő rontotta el illetve ő mondta hogy majd ír,meg véleményem szerint a férfinak kéne keresni. De azóta ezen vekengek. Mindig elterelem a figyelmem,de nap végén csak eszembe jut mindig és nem tudom elfelejteni,mikor lesz ez jobb? Illetve valóban felejtős ez az ügy?
További ajánlott fórumok:
- Miért történhetett így?
- Ki lehet csak úgy szeretni valakiből, mi történhet egy szép szerelemmel, melyben mindketten azt hittük, a másik a nagy Ő?
- Mi történhetett valójában?
- Rímbe forgatott történet, csak rögtönözve történhet.
- Kutyások, szerintetek hogy történhet az, hogy a saját gazdáját megtámadja a kutya?
- Peteérés előtt három nappal történhet fogantatás?