Lételik olyan, hogy egy terhességi teszt, állpozitív eredményt mutata? (tudásbázis kérdés)
joreggelt...
most olvasgattalak Edina...
nem lehet,hogy babas voltal...csak elment?
Amugy minden baratnomnek kesett a mensije, sztem a meleg miatt mindenkinek felborult a szervezete..
Óhh nagyon sajnálom:(
Pedig olyan bizti voltam....
most néztem utána az easy az 25ös érzékenységű.....a medilab pedig 20-as,annak is ki kellett volna mutatni.
De szerintem várj egy hetet aztán ha nincs mensi vissza a dokihoz,bár hüvelyivel legalább megvastagodott nyálkahártyát látnia kellett volna...
pedig a medi lab elég érzékeny...nekem az mutatta ki a nagyon korait.
Az easy pregnancyt nem ismerem....de furcsa hogy pont az a kettő lett pozitiv.
várj.. a kettő pozitív: az easy pregnancy-volt.
A kettő negativ meg lily és medi-lab
A 2 poz után lett két nega,ha jól értem?
Egyforme teszt volt?
mikor lett neg?
milyen fajta volt?
szerintem akkor a jövő hét elején csinálj még egyet és ha az is + akkor újra elmennék a dokihoz hátha akkor már lát valamit:)
Szerintem lehet baba csak még nem látszódott,lehet később volt a beágyazódás és a doki még nem láthatta.
MIlyen uh csinált hasit vagy hüvelyit?
És azóta csináltál?
Jó lenne,kiváncsi vagyok....azóta semmi?tünetek???
Múlthéten szerdán kellett volna megjönni.
És előtte a hétfői és a keddi tesztem lett pozitiv
akkor még várj egy kicsit és újabb teszt...korai stádiumban nem sok mindent láthat a doki csak találgat...
Mikor kellett volna?Mindegyik teszt + lett?Mikor csináltad?
szia
De mi van,, ha nem jön meg. Semmi mensire utaló jelet nem érzek!??
nekem is volt már pozitiv és utána pár nap késéssel megjött.
A dokim szerint van ilyen hogy nem ágyazódik be rendesen vagy valami más miatt egy rendes v. kicsit erősebb mensivel elmegy...és az érzékenyebb tesztek már ki tudják mutatni.
Ha nem tesztelnénk csak az piri várás után egy héttel akkor ezt ki lehetne küszöbölni.
Sokkal többen vagyunk igy mint gondolnánk.
Nekem a +tesztek után mikor megjött csak 3 nap múlva lett újra negativ a teszt.
sziasztok
Egy másik fórumon egy doki, azt írta, hogy valószinű korai vetélésről lehetett szó. Tudtom nélkül akkor elveszítettem:(((((((((
További ajánlott fórumok:
- Tudom, hogy adhat téves eredményt a terhességi teszt, de ez gyakorlatban is igaz? Tapasztalatokat kérek! Köszi
- Miért mutat ki a terhességi teszt hamis pozitív eredményt?
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Álnegatív terhességi teszteredményt okozhat valami?
- Coralene terhességi teszt állpozitív?
- Mitől mutathatnak a terhességi tesztek különféle eredményt?