Álnegatív terhességi teszteredményt okozhat valami? (tudásbázis)
Nem mondott az arra semmit, én meg nem kérdeztem, mert nem is annyira értek hozzá, h van többféle, azt tudom h van csokoládéciszta.De úgyis elmegyek egy komolyabb UH-ra, mert azt mondta, h ami nála van az Sztk rendelésen az sz*r.
terhességet ezek szerint nem látott, bár gondolom, a hcg-vel ezt akarja ellenőrizni
a cisztára mit mondott? milyen fajta?
Hcg vérből, meg hüvelyi ultrahang.Talált egy 35 mm-es cisztát is.
Ezek szerinte nem vagy terhes.
Milyen vizsgálatokat írt ki?
Elmentem de nem sokkal lettem okosabb.Elküldött vozsgálatolkra.Időpontot kell kérnem.
helyes, feltétlen járj utána ennek
3x teszteltem többet nem veszek, elmegyek az orvoshoz.
Szerintetek 2-3 hónapos terhességet is kimutat a teszt, a a HCG hormon csak az elején magas?
hormonváltozás, akár a változókor eleje, vagy más egyéb
csak orvos tudja megmondani
amint tudsz, mész?
hát, igyekezz, mert ha olyan fordul meg a fejedben, hogy nem tudjátok megtartani a babá, akkor ne húzd az időt
Biztos, de a hétvégén csináltam egy tesztet, és egyértelműen negatívot mutatott, és mindegyik, ezért nem értem.
Hát ne tudom, az még a jobbik eset lenne...amint tudok, megyek.
Menj dokihoz,ha terhes vagy,azt már biztos látja.
Csináltam, miután kimaradt, meg utána még 2x.3 féle teszt.Védekeztünk is.Ebből arra következtetek, h nem vagyok terhes, d mi van ha mégis? Szóval szeptember elején volt meg utoljára.Közben meg mindig éhes vagyok, és híztam is egy kicsit, ami nekem mindig nehezen megy.
Nem akarok személyeskedni,de 44 évesen,hízás mellett szerintem itt a "változás".
Azért menj el egy dokihoz...
3 tesztet csináltál 3 hetente, jól értem?
azaz 9 hete várod már a menzeszed?
Hááát tudom h abszurdnak tűnik, de amilyen szerencsétlen vagyok néha...
az nem tudom milyen, de az nem okoz hormonváltozást.
például elakadt a terhesség
Bármi lehet. Azért ha védekeztetek is, nem gondolnám, hogy Murphy így kibabrál veled, hogy el is bukod a védekezést és még csak ki sem mutatja a teszt.
De mitől lenne kevés a HCG terhesség mellett?
Akkor nagyon valószínű,hogy a hormonok...
Azt hiszem hogy álnegatív, igen, de remélem , h negatív.Védekeztünk, de sosem lehet tudni.Már 44 éves vagyok, és lehet a változókorba esek? Meg még ráadásul híztam is.
Ezek szerint csak azt hiszed, hogy álnegatív, nem tudod, hogy terhes vagy.
Én biztos, hogy elmennék nőgyógyászhoz, ha nem jönne meg.
hormonzavar is lehet akár
ciszta is okozhatja
orvoshoz fordulj
3-at csináltam az elmaradt menstruáció után az előírás szerint,és 3 hetente, és egyértelműen negatív, de akkor miért nem jön meg, és miért vagyok mindig éhes?
További ajánlott fórumok: