Álnegatív terhességi teszt? (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Nekem egy hete hogy nem jött meg. Rá 3 napra csináltam egy tesztet, meg ma egyet(két különböző fajta teszt), mindkettő negatív lett. Védekeztünk, de ugye nincs 100%-ig biztos módszer.
Jövő héten mindenképpen megyek dokihoz, csak sajnos addig még van jó pár nap, be vagyok rezelve rendesen.
Szerintem is tesztelj pár nap múlva ismét,ha nem jön meg. Nekem év elején egyszer csak 38 napos lett a ciklusom, bármitől megborulhat. A héten kellett volna megjönnie, most van a 33. napon,de nekem tegnap pozitív lett a terhességi teszt.:-)
Remélem neked is sikerül, ha azt szeretnéd!
Nem akarlak megbántani, de egy ekkora terhességet már uh-n is lehet látni.
ha az orvos nem látott semmit, akkor nincs baba. Szexelj gyakrabban, mint 7 hét.
Igazából nem szeretnék még. Csak furcsálom, hogy akkor vannak ezek a tünetek, amikor lett is volna rá lehetőség. A "baleset" után 10 nappal kezdődött az állandó vizelési inger és a hasszurkálás. Utána rendben megjött, de a mostani meg ilyen lett, amilyen...
Lehet csak magamnak generálom a tüneteket és az állandó idegeskedés miatt alakult így az e havi. A pisilhetnék meg lehet a régóta zajló hüvelygyulladásom miatt van. :/
Nem vagy terhes. Lassan két hónap telt el,voltál dokinál,negatív a teszt, mensid is volt...
Ha babát szeretnél, beszélj a dokiddal. Ő megmondja mit és hogyan csinálj. Nem minden mensi egyforma, arra ne alapozz.
Figyelj, ha az megnyugtat kérj vérvételes tesztet.
Az nem tévedhet.
Én nagyon szeretnék babát, de nem szabad bele kattani a témába.
További ajánlott fórumok:
- Mikor mutatható ki biztosan a terhességi teszten, hogy terhes vagyok?
- Pozitív terhességi teszt után mikor kell/érdemes orvoshoz menni?
- A napokban pozitívat teszteltem, a terhességem első heteiben járok
- Álnegatív kombinált teszt eredmény mennyire gyakori, tehát hogy negatív kockázat mellett mégis genetikai rendellenessége van a babának?
- Negativ terhességi teszt vagy lehet ebből még pozitív?
- Álnegatív terhességi teszteredményt okozhat valami?