Mitől mutathatnak a terhességi tesztek különféle eredményt? (tudásbázis)
Esetleg ciszta is lehet, az is csinál pozi tesztet!
Egyébként meg ha előző mensi elött pár nappal voltatok együtt, akkor 100%, hogy nem vagy terhes!
A méhed a cisztától is fájhat (tapasztalat), illetve gyulladástól. Érdemes lenne bemenned egy vizsgálatra. Megmondod, hogy nagyon fája méhed, csinálnak ultrahangot, vérvételt és kiderül mi a gond. Persze mondhatod, hogy akár terhes is lehetsz. Nem baj, ha csinálnak terhességi tesztet is.
Most kellene majd megjönnie újra, 15.e felé!
Nemtudom akkor miert jelzett 2 halvany pozit, es 3 negativat...
Szerintem kamu pozit nem mutat
Vagyis akkor tulajdonképpen december közepe óta nem voltatok együtt, így esélytelen lenne a baba?
Ha utána meg is jött, meg eltelt még egy hónap, én kizártnak tartanám, hogy ez baba.
Igen a pozitiv a gabriel kazettás volt
A negativ, pisibe mártós.
Tudjuk basszus,hogy elkell menni!
Orvos aztmondta, akkor keressem ha kimaradt a menstruacióm addig ne!
Csak feltettem itt egy kérdést, mert picit idegesit a helyzet. Ennyi az egész 😅
25 éves vagyok, és van már egy kislányom is. Tudom hogy menstruació kimaradása után szabadna tesztelni, hivtam a nőgyógyászomat ő sem értette,hogy miert teszteltem. De azt se érti,hogy lehet pozi.
Egyébként azért teszteltem mert az aktusom már nem most történt, hanem december közepén, a menszesem előtt pár nappal. 15-16 kornyeken.
És nem érzem jól magam amint írtam, azert teszteltem.
Miért tesztelsz menstruáció előtt 5 nappal ? Nem értem...
Mennyi idős vagy ? Nem pontosan, csak melyik korosztály ?
Ha semmi egyéb bajod nincs, nem fáztál fel ( bár a mellfeszülés attól nem lenne), menj nőgyógyászhoz ! De ha felfáztál, akkor is !
Sziasztok
Olyan furán éreztem magam, jelenleg menstruació elött 5 nappal vagyok, 1 napja teszteltem 3 negatív tesztet és 2 halvány pozitivat. Nem tudom mit jelenthet ez, ti tapasztaltatok már ilyet?
Eloszor 2 negativ, utána pozitiv, megint negativ, és megint pozi.
Elég érdekes, én meg ilyet sosem tapasztaltam. Egyébként nem érzem jól magam, nagyon fáj a méhemnél, es a melleim is feszülnek.
Köszönöm ha valaki válaszol.
További ajánlott fórumok:
- Tudom, hogy adhat téves eredményt a terhességi teszt, de ez gyakorlatban is igaz? Tapasztalatokat kérek! Köszi
- Miért mutat ki a terhességi teszt hamis pozitív eredményt?
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Lételik olyan, hogy egy terhességi teszt, állpozitív eredményt mutata?
- Álnegatív terhességi teszteredményt okozhat valami?
- Ennyi idő után már hiteles eredményt mutat a terhességi teszt?