Lepényhal currys zöldségraguval recept
A Lepényhal currys zöldségraguval hozzávalói:8 db lepényhalfilé
2 db padlizsán
1 evőkanál zsír
4 gerezd fokhagyma
4 db paradicsom
só, bors,
2 evőkanál currypor
1 csokor petrezselyem
1 cikória
4 adag rízs
A Lepényhal currys zöldségraguval elkészítési módja:
Egy serpenyőben zsírt hevítünk. A halat lisztben megforgatjuk, zsírban kisütjük, sütés közben sóval és fokhagymával ízesítjük - a zsírba 2 egész gerezd fokhagymát teszünk. Közben 2 gerezd fokhagymát finomra vágunk, a paradicsomot és a padlizsánt felkockázzuk, és mikor a hal megsült, a visszamaradt zsíradékban összeforraljuk a zöldségeket, petrezselyemmel, curryvel és borssal ízesítjük, végül hozzáadjuk a leveleire szedett cikóriát. A halat zöldségraguval és rizzsel tálaljuk.
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: kormi7, 2006. nov. 22. 21:39
A lepényhal currys zöldségraguval elkészítési módja és hozzávalói.