Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Lepényhal currys zöldségraguval recept

Lepényhal currys zöldségraguval recept

A Lepényhal currys zöldségraguval hozzávalói:
8 db lepényhalfilé
2 db padlizsán
1 evőkanál zsír
4 gerezd fokhagyma
4 db paradicsom
só, bors,
2 evőkanál currypor
1 csokor petrezselyem
1 cikória
4 adag rízs


A Lepényhal currys zöldségraguval elkészítési módja:
Egy serpenyőben zsírt hevítünk. A halat lisztben megforgatjuk, zsírban kisütjük, sütés közben sóval és fokhagymával ízesítjük - a zsírba 2 egész gerezd fokhagymát teszünk. Közben 2 gerezd fokhagymát finomra vágunk, a paradicsomot és a padlizsánt felkockázzuk, és mikor a hal megsült, a visszamaradt zsíradékban összeforraljuk a zöldségeket, petrezselyemmel, curryvel és borssal ízesítjük, végül hozzáadjuk a leveleire szedett cikóriát. A halat zöldségraguval és rizzsel tálaljuk.


Kategória: Halas ételek receptjei


A lepényhal currys zöldségraguval elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook