Lenmagos tojáslepény recept





2 tojás
lenmag
étolaj
só
bors
fűszerpaprika
A Lenmagos tojáslepény elkészítési módja:
a 2 tojást és 2 csipetnyi sót felverjük, a keverékbe belemérünk 1-2 evőkanál lenmagot, és kevés olajon (1 evőkanálnyi) serpenyőbe öntjük. Nem kerevjük mint a rántottát, hagyjuk állni benne, és ha elég kemény már a lepény, akkor megfordítjuk hogy a teteje is megsüljön, nem legyen folyékony tojásréteg rajta. Mikor készen van egy tányérra tesszük, ízlés szerint a tetejére piros paprikát, borsot szórunk. Lenmag helyett más magok is használhatók (tökmag, napraforgómag, szezámmag....)
Kategória: Tojásételek receptjei
A receptet beküldte: 9183e5be3e, 2009. márc. 15. 08:08
A lenmagos tojáslepény elkészítési módja és hozzávalói.