Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Lenmag hatása fórum

Lenmag hatása (beszélgetés)

20. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 19. - 55Judit)
okt. 11. 13:26
Köszönöm! Neked is! :)
19. 55Judit (válaszként erre: 18. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 11. 13:23
Rendben, csak figyeld magad! Jó egészséget kívánok!
18. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 17. - 55Judit)
okt. 11. 12:41
Persze, tudom, hogy komoly dolog is lehet, de ez a lenmagkivonat szedése változott. Még reménykedek.
17. 55Judit (válaszként erre: 16. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 11. 12:28

Úgy tudom, rengeteg dolog miatt változhat a széklet állaga és a színe is. Az se biztos hogy érdemes magánkísérletekbe fognunk ha váltakozva túl kemény vagy túl híg a produktum. Ennek nagyon komoly oka is lehet.

Nem ijesztgetni akarlak, és az sem kell hogy azt csináld amit én, csak megmutattam hogy hátha jobban rálátsz te is a dolgokra. Ha úgy érzed, esetleg kérhetnél egy széklettesztet is. Ebből nem csak vért szoktak kimutatni, hanem rákra utaló jeleket is.

16. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 15. - 55Judit)
okt. 11. 12:19

Kedves Judit!

Nagyon szépen köszönöm a linket! Joghurt nem segített sajnos, de elolvasom.

Annak a szernek meg utána olvasok én is. Aggaszt, hogy hónapokig bogyós széklet volt, most egy hete meg hasmenés, azóta laza széklet.. :(

15. 55Judit (válaszként erre: 13. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 11. 10:24
Nézd csak! Mindig kutakodok, és találok is új információt a problémánk kapcsán. Elképesztő! [link]
14. 55Judit (válaszként erre: 13. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 11. 09:43

Biztosra tudod hogy azok a probiotikumok hiányoznak belőled?

Bevallom az én mikrobiomom sem olyan mint a nagy könyvben leírtak. A témába mélyen belevetem magam ha valami érint. Igyekszem táplálékkal rendezni a dolgot, (Kefír, joghurt, saját készítésű fermentált zöldségek) e mellett évek óta kísérletezek probiotikumokkal, mindig van erdmény, de később visszatér a probléma. Tehát annak is oka van hogy amit beviszünk miért nem tapad meg, miért nem tud szaporodni.

Most egy olyan készítményt találtam ami önállóan beállítja a belek mikrobiomját, ez által normalizálja az immunrendszert. Ennek számtalan egészségügyi előnye van. Erről találsz youtube videót a feltalálójával, és cikket is. A neve: Ginepp. Véleményezni nem tudom, most rendeltem és nagy reményeket fűzök hozzá.

13. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 11. - 55Judit)
okt. 11. 09:08
Azon vagyok. Megabiotikumot is szedek.
12. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 10. - Liliom10)
okt. 11. 09:07
igen, 50 mg kivonat kapszulában
okt. 10. 16:38
Tűzoltásnak jó a legmag, viszont célravezetőbb rendbe tenni a bélflórádat. Nem csak a széklet miensége miatt, hanem az egész immunrendszered működése miatt.
10. liliom10 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 10. 16:36
Most fogtam fel, hogy lenmagkivonatot írtál. Ezt nem ismerem.
9. liliom10 (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 10. 16:33

Egész lenmagot ne egyél ! A mennyiség is számít ! Sok vizet kell inni !

A útifűmaghéj is jó, de ahhoz is sok vizet kell inni !

okt. 10. 15:29
Székrekedésre jó, ha kellő folyadékkal fogyasztjuk.
7. Sirga (válaszként erre: 4. - Liliom10)
okt. 10. 15:27
Én is így használtam, 1 pohár joghurtba. Tökéletesen bevált, semmi mellékhatást nem okozott, és a hatása is kíméletes volt. :)
6. libikóka (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 10. 15:01
Egészséges,,lemondani nem kell róla csak kevesebbet szedni.
okt. 10. 14:50
Köszönöm a válaszokat. Székrekedésre kezdtem használni egy hónapja, de 3 hétig semmi változás nem volt, aztán egy hete naponta hascsikarásom van és laza végtermék, egyszer hasmenés is. De akkor abbahagyom inkább. Előtte semmit nem használt az útifűmag sok folyadékkal vagy a zabpehely.
4. liliom10 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 10. 14:27
Azt soknak tartom. Daráld le a lenmagot, vagy vegyél daráltat vagy lenmaglisztet ! Én egy púpos teáskanálnyit használok naponta, azóta nincs székrekedésem.
3. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 10. 13:59
Miért szeded? Meddig gondoltad folyamatosan?
2. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 10. 13:58

Igen.

Ha utána olvasol rögtön megtalálod.

okt. 10. 13:55
Pár hete szedek naponta 50 mg lenmagkivonatot. Az elmúlt egy hétben sokkal lazább a székletem és hascsikarásom is van. Okozhatta a lenmag ennyi idő után ezt?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook