A Mónika show káros hatása a felnött lakosságra (beszélgetés)
jáááj
ezek a pasik
ígérget fűt-fát,aztán sehol semmi
szerintem lebukott :D
tudom, hogy itt volt
első voltam a sorban akit megkeresett
megkaptam a napi bókot és itt is hagyott
mondtam neki, hogy most fáj a fejem és nincs kedvem hozzá
én itt vagyok
az uram itt hagyott
Ők nem jó alanyok, keveset veszekedtek :DDDDD
Vagy majd egyszer esetleg a móóunikában lesz a folyt... miért vetted el a 4 gyerektől a párom címmel? :)
Elpunnyadt ez a fórum...
Hova lett a szerelmespár???
igen?
na majd minnyá meglesem
Szerintem akit a Mónika show károsan befolyásol, az nem is felnőtt még igazán. Az igaz, hogy a színvonal már a béka se...e alatt van és ezt sajnálom is, az egésznek nem erről kellene szólnia. De hát ugye ez egy show-műsor.
A legtöbb téma már olyan elcsépelt, hogy úgy tűnik pont ötvenedjére látjuk ugyanazt. Aki pedig belemegy a szervezők feltételeibe azért a kis pénzért és kinevetteti magát egy ország előtt, az megérdemli a sorsát. Nem hiszem, hogy a "tapsolók"-nak olyan nagy összeg az a 3000 Ft. Azért oda is kell utazni, ami ugye megint csak nem ingyenes.
Azt pedig ne felejtsük el, hogy nem kötelező nézni...
biztos nagyon sok fontos dolga van ma...
azért nincs itt :)
szebb jövőt emberek!
hogy van az én drága hitvesem?T
A Mónika show káros hatással van a felnőtt lakosságra mások családi dolgaiból szerintem nem illik komédiát csinálni elhiszem az illetőtől, hogy pénzre van szüksége ország világ előtt nem nevetettném ki magam, mert ha értelmes kézzelfogható ügyekkel foglalkozna akkor megérteném,de igy sajnos nem szeretem és az felháboritó mások rászorultságát kihasználva forgatókönyv szerint irják elő a jelentkezőnek mit kell tennie. Az Erdélyi Mónika sem különb a
Deákné vásznánál inkább a saját portája előtt sepregessen és utána merjen magyarázni másoknak.
Az egészet undoritónak tartom. Üdv.Ágnes
rendben
na lépek mostmár kedves
csókollak
Örömödnek szívből örülök!
Ha eléred a szellemi határt, még nagy barátok is lehetünk.
hát alig teszem ki a lábam
te egyből mást keresel?
hát drága
egyre biztosabb vagyok benne, hogy kedvellek:)
na búcsúzó képpen:
Hidegen kelt fel ma a nap, de mosolyoddal felmelegítesz mindent. Hát mosolyogj sokat, s legyen szép minden pillanat!
na lépek mert az ember kajabál, hogy irány az ágy ,jó éjt
Ferenc
mindenképp szeretnék még veled beszélni
jóéjt drága neked is
Zsiványka ne menj drágám! Óh egy kici szélért könyörgöm hogy rád segítsen! Egy vihar nem húzna le rólad többet....
Ez volt a bők 2! :-))
értettem drága
jóéjt
na hát ezt mindjárt gondoltam
beléd fog törni a bicskám
ez igen
akkor jó pihit drága jóéjt
:)))
nem...csak a tartalma miatt:)
az az ágyú inkább másra hasonlít:)))
Ferike tudja:)
További ajánlott fórumok:
- Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban
- Pszichés betegségeimmel nehéz élnem a felnőttek életét 44 évesen. Sokat szenved a lelkem. Fel sem növök talán soha?
- "Jaaa és szerintem ma már nagyon ritka az olyan felnőtt nő, akinek ne lett volna minimum egy abortusza. . . "
- Indigó felnőttek! Kérlek írj, ha tudod magadról, hogy az vagy, de akkor is, ha még csak gyanakszol!
- Magzati kor- A felnőtt élet meghatározója?
- Memória játék rendszeres játszásának felnőttként van hatása az agyra?