Lencsekrém recept

A Lencsekrém hozzávalói:
1 csésze lencse
1 szál sárgarépa
zeller
vöröshagyma
babérlevél
só mustár
10 dkg vaj


A Lencsekrém elkészítési módja:
A lencsét babérlevéllel, egy szál sárgarépával, zellerrel, vöröshagymával és sóval puhára főzzük. A babérlevelet kivesszük, ha kihűlt pürésítjük, vajjal mustárral habosra keverjük.

Barna pirítós kenyérrel a legfinomabb.


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A lencsekrém elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook