Felmondás után (beszélgetés)
Múlt héten segítettem valakinek, hogy legyen alkalmazottja. Optimálisnak tűnőt ajánlottam, szakmabeli, nyugdíj mellett dolgozna, közel lakik stb. Tegnap tudtam meg, hogy olyan irreális fizetésigénnyel jelentkezett, hogy ismerősöm majdnem hanyatt esett. Többet akart, mint amennyi az övé :)
Nem érdemes belenyúlni, sokadszor állapítom meg.
Nem rétestészta ez, ne húzd a végtelenségig. Segíts a főnöködnek, hogy mielőbb legyen utódod. :)
Volt egy munkahelyem, ahol nekem is 2 hónap volt a felmondási időm, de az új helyre már mehettem volna akár másnap. Azt mondta a főnököm, meghirdetik a helyemet, és annyival enged el hamarabb, ahogy az új munkatársat betanítom. Ha egyáltalán lesz jelentkező a hirdetésre.
Besegítettem neki! Velem azonos végzettségű, hasonló szakmai gyakorlattal rendelkező ismerőst befűztem. Tudtam, hogy akkor éppen kevesebbet keresett, mint az én helyemen kapott. Két héttel később már munkába állt, + egy hét alatt tudott mindent az új munkahelyén elvégzendőkről... Azt a 3 hetet röhögve kihúztam. :))
Akik kedvelnek ,,azokkal rendben.A többieket meg szerintem nem érdekli.Ilyen aggály inkább csak a felmondó félben alakul ki ,és furán érzi magát.Pedig legtöbbször nincs semmi, csak te érzed:)))
Inkább örülj,,sok sikert:))
Volt többféle felmondásom.
Ahol szerettem dolgozni ott én szívesen voltam a felmondási idő alatt is, bár sokat sírtunk a kollégákkal:(
Volt olyan hely, ahol nem szerettem amúgy dolgozni, itt úgy oldottam meg, hogy kértem a felmondási idő elengedését és meg is kaptam.
koszonom a kedves szavaidat :)
egy kollegano van aki hulye, de o vegig hulye volt es agressziv... annyira nem veszes a szitu, megkonnyebbultem h megtettem, csak kinos....
ket ho felmondasi ido van sajnos igen, ez egy sz.patos koztisztviseloi allas. (amibe biztos nem megyek soha tobbet)
mar feladtak a hirdetest a helyemre, ha jon vki, elengednek egy hot, most kaptam az infot ;)
Az jó! Az ember a hibáiból tanul. 😊
Gondolj arra, hogy most hatalmas terhet hagysz magad után. Aki kedves veled, azzal legyél te is, aki érezteti a rosszallását, azzal ne foglalkozz. Lehet, hogy kellemetlen így mászkálni ott, hogy tudod és mindenki tudja, hogy te elmész, de szerintem most te vagy nyeregben.
Sziasztok!
Hosszu gondolkodasok utan a het elejen vegre felmondtam a munkahelyemen. Jott egy jobb lehetoseg, amit nem akartam kihagyni es amugy is nagyon rosszul ereztem mar itt magam, tovabb is birtam, mint kellett volna. Nem akarom sz.rban hagyni oket, itt maradok meg ket honapot...a masik hely megvar.
Nem szoktam felmondani, nagyon elhivatott tudok lenni a munkahelyem irant, ezert ez most megvisel, bar lelkiismeretfurdalasom nincs.
Ti, hogy veszeltetek at a felmondasi idot? Olyan kellemetlen. 🙈 bar meg a kolleganoim is azt mondtak h jol tettem, ok is mennenek ha tudnanak xd