Lelki krízis! Hogyan másszunk ki a gödörből? (beszélgetés)
Nekem abból a szempontból szerencsém van,hogy az exem Pesten él,én Kőszegen,úgyhogy "csak" az új barátnőjével tudok összefutni,Vele nem:)
Ausztriában dolgozom,itt iratkoztam be konditerembe,szinte csak aludni járok haza.7köznap tök jól elvagyok,mert eddig is egyedül voltam,csak 7végén tudtunk találkozni.Most 4 év után fura,hogy 7végén is itthon vagyok,nem nagyon találom a helyem és ilyenkor jön az elgyengülés és a telefonszorongatás...
Szamoncsi, számból vetted ki a szót. :) Dettó ugyanez.. Közös ismerősök kerülése, és a nehéz pillanatoknál megállni azt, hogy ne keressük fel. Az első hét kegyetlen rossz volt. Azóta eltelt 1 hónap. Jobb lett. Kezdem megszokni, hogy nem járok már a megszokott (közös) baráti körbe, facebookon néha még az oldalára pillantok, de igazából ott nem sokat látok, csak hogy kik lettek az új ismerősei. :) Nem nyomozgatok utána, nem kérdezgetek senkit se róla. Elköltöztem otthonról, múltam nagy részét felégettem magam körül. Kb. 2-3 emberrel tartom csak a kapcsolatot a régiek közül (bár azt megjegyezném, hogy nekem olyan hű de nagy barátaim nem voltak soha :( ).
Nálam sajnos ez már régóta érett, hogy új életet kezdjek, valahogy csak nyűgnek éreztem otthon mindent. Most az új helyen ahol vagyok már szívesebben keresek munkát, és szívesebben barátkozom emberekkel. Ezzel nem mondom azt, hogy minden hasonló cipőben járó ember tegye ezt, de aki már régóta kéztetést érez rá, hogy elköltözzön, azoknak az embereknek akkor ez most egy nagyon jó lehetőség, hogy kilépjenek a régi életből és bevállalják az új helyet, új élettel, kb. mindent a 0ról.
Nálam is aktuális a téma (szia Krisz42:) ),nekem sokat segít,hogy dolgozom és szerencsére a munkatársaim segítenek a nehéz pillanatokban,aztán elkezdtem konditerembe járni,új emberek között vagyok,nem a régi,közös barátokkal(ja,szakítás után vagyok 1,5 héttel)és a 3 IGAZI barátnőm is teljes mellszélességgel mellettem áll,a családomról nem is beszélve:-)
Néha vannak pillanatok,amikor egyedül akarok lenni,csak ilyenkor kell erősnek lennem,hogy ne írjak Neki...
:) pont jókor jön ez a fórum, kíváncsi vagyok én is!
Nekem most a mozgás ami kicsit segít kizökkenni a problémákból. De jó lenne több ötletet is hallani,hogy mit tehetnék?