Leitatott a férjem, aztán én levittem a kukába a... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
csak azt furcsállottam,hogy úgy írtad:leitatott a férjem :)
megittad,egészségedre:)))
anélkül is valóra válhat ,amire gondoltál,nem kell ahhoz hullócsillagot látni ;)
Nem értem az összefüggést az alom meg a piálás között, egy jót kellett volna szexelnetek inkább 😅😅
....nem hiszem h mindenki szereti az édesanyját 🤔🤷♀️
Úgy, ahogy Napsugár írta, ha nem ittam volna meg azt a két Corona sört, nem jutott volna eszembe éjjel fél egykor hullócsillagra várni. Abban is igaza volt, hogy anyukámmal kapcsolatban szerettem volna kívánni, és igen, jót.
Elvileg most is vannak hullócsillagok, de felhők is, és bár tiszta volt az ég, jobban fáztam annál, hogy kivárjam, hogy jöjjön egy.
szégyen,de nem tudom :)))
sajnos én még sose láttam :(
Rákerestem:
Annyira mégsem lett leitatva. Valóban várható még ma és holnap is csillaghullás. :))
Talán, ha nem issza meg azt az 1+2 plusz pohárnyi itókát, akkor eszébe sem jutott volna várni a hulló csillagokra...
Egyébként kérdezem: nem augusztusban szokott hulló csillag lenni????
gondolkodtam én is,mi az hogy levitted a macskaalmot,nézed a hullócsillagokat,bár ez igy még oké is,biztosan este történt,ez még igy össze is függ egmyassal...
de a férjed leitatott,az pl hogy jön ide....meg ez nálatok a szokás ???????????????????
ajjaj
Meg akkor, ha a vallomás kiírójának felhozzák valamilyen célzattal, de pont azok nem figyelnek, hogy normál fórum vagy vallomásból nyílt fórum vagy nem tudják, hogyan működik.
Csak azért mertem megjegyezni, mert nekem már zavaró, hogy gyakran belefutni ilyen esetekbe, ahol értelmetlenül kap megjegyzéseket a kiíró.
Egyébként szerencsésebb lenne, ha a fórumban is a vallomás időpontja jelenne meg, de gondolom ez így volt megoldható, mert a hozzászólás időpontjával válik fórummá.
További ajánlott fórumok:
- Levél a férjem szeretőjétől...mit szóltok?
- A férjem szerelmes...másba
- Nem kíván a férjem, de már én sem akarom
- Megcsalt a férjem, én megbocsátottam, nem válunk, de lehetünk ezután boldogok?
- Levittem a szemetet és találtam a kukában egy fürt banánt...
- 6 éves lányomnak mandulagyulladása van. 39, 9 ről levittem Nurofennel és hűtőfürdővel 38, 5-re. Most megint 39, 5. Mit csináljak? Borogassam