Lehetséges Hsg után 2 nappal a teherbeesés úgy, hogy pont a peteérés napján volt a beavatkozás? (beszélgetés)
Hát igen!
köszönöm a választ :))
azóta sajnos megjött,de nem baj jön az újabb hónap!!!
Van egy fórum erről: HSG tapasztalatok
Szorítunk, hogy minden rendben legyen. :)
Szerintem, ha a Jóisten úgy akarja bármikor lehet. :)
Nekem 2004. márciusában volt Hsg-m, amin kiderült a jobb petevezetékem 100%-ban záródott, és a bal is eléggé be van szűkülve. Áprilisban lapar. műtétem volta a ciklusom 7. napján. Gondolható, hogy egyhamar nem az összebújáson járt az eszem. :DD valamikor a 25. nap körül lehettünk együtt és teherbe estem. Úgy, hogy előtte már kivizsgálták, hogy 28 napos ciklus 14. napján van peteérésem + a lapar után közölték, nem tudták rendbe hozni a bal oldali petevezetéket sem teljesen és természetes úton nem valószínű, hogy sikerül a baba.
Ezek után bármi sikerülhet, nem? :)
szia
petevezető átjárhatósági vizsgálat
Szia!
hááát, kellemetlen.
Ki lehet bírni. A katéter felhelyezése volt a csúcspont nálam. Bár nekem alapból fájt a hasam a peteérés miatt.
volt aki azt írta,hogy egyáltalán nem fájt.Szerintem ez mindenkinél más.
Ne izgulj,a beavatkozás után 1 órával már el is felejted.Nekem még napok múlva is görcsölt a hasam,de nem volt olyan vészes.Én a sógornőm kisfiára és a mi babánkra gondoltam és ez adott némi erőt!
Írd majd meg,hogy milyen volt!
További ajánlott fórumok:
- A 14. napon lesz HSG (petevezeték átfúvás) beavatkozásom. Mi van ha előtte teherbeestem?
- Sikerült már valakinek úgy teherbeesnie, hogy ultrahanggal figyelték a peteérését?
- Missed ab után napokkal lehetséges e teherbeesés?
- Első adag closty után nem volt peteérésem, lehetséges ez?
- Mikor érdemes terhességi tesztet végeznem egy lehetséges késői peteérésnél?
- A ciklus utolsó napján lehetséges a teherbeesés?