Mikor érdemes terhességi tesztet végeznem egy lehetséges késői peteérésnél? (tudásbázis kérdés)
talán azért mert ilyenkor valakinek akkor sem jön meg ha nem terhes, illetve akkor is megjön amikor terhes,és a doki sem tudja Uhval kimutatni a mensez megjövetelénak napján illetve másnapján ha nem jön meg mert a peteszákot is csak az %. hét környékén látják, esetleg a vérvétel amiből még ki lehet mutatni, de azt meg naponta kell nézni hogy emelkedik e a hormonszint,és ha igen mekkora ütemben.
Addig pedig a magunk megnyugtatására, vagy idegesítésére marad a teszt!
együttlét+ 14 nap
előtte nem érdemes
Szerintem várj még vele egy hetet!
De ha nagyon izgat a dolog, akkor most is csinálhatsz egyet és egy hét múlva ismételheted.
Vannak olyan tesztek, melyek a nagyon korai terhességet is kimutatják!
Mikor érdemes terhességi tesztet végeznem egy lehetséges késői peteérésnél ,mert a menstruációm már 4 napja késik átlagos 28 napos ciklusom szokott lenni, eddig talán 3 szor késett és csak max.2 napot abból is született egy kislányom, viszont nekem a cilus közepe fele szokott lenni ovum, de most kizárt mert a férjem sem volt itthon csak a ciklus 20.napja körül és utána történhetett a dolog, a nem várt körül érzékeny lett a mellem pedig akkor már nem szokott, végeztem tesztet de valószínű korai lehetett, negatív lett. A kislányommal kb a fogantatás után 16.napon mutatott nagyon halvány időn túlit a teszt és halványat egy másik.
Most számoljak a ciklus 20.napjától 16 napot, vagy mikor lenne érdemes ?
További ajánlott fórumok:
- Terhesség lehetséges tünetei
- Kizárható a terhesség, vagy lehetséges szerintetek?
- Szerintetek lehetséges, hogy egy nőgyógyász nem vesz észre egy kézi vizsgálat és egy hasi UH után egy 7 hetes terhességet?
- 15 hónapos fiam meg szopizik, a terhességi tesztem pozitív lett. Lehetséges ez?
- Sterilizáció után terhesség lehetséges?
- Utrogestan+ no-spa kombináció miatt, lehetséges hogy nem érzem a terhesség tüneteit?