Szerintetek lehetséges, hogy egy nőgyógyász nem vesz észre egy kézi vizsgálat és egy hasi UH után egy 7 hetes terhességet? (beszélgetős fórum)
Mielőtt a dokihoz mentem volna, szóval már ki kellett volna, hogy mutassa :(
az egyiket elfelejtettem kidobni, majdnem egy hónap múlva megtaláltam és akkor már ugyan két csíkot mutatott, de amikor teszteltem egész nap csak egy csíkot :)
ettől függetlenül, bánja a kánya, hogy terhes lettem :D
Ugyanúgy megjött, alhasi szúró fájdalom miatt mentem dokihoz.
7 hetes voltam szerinte, utána kiderült, hogy még azt is igencsak rosszul mérte fel :)))
De hála az égnek, semmi baja nem lett. Már nagy fiú. És, hogy még nagyobb meglepetés ajándék legyen december 24-én született :)
Nem, állítólag a mellette lévő szövetből. Baromira nem érdekelt, mert akkoriban áriázósan kiborultam tőle.
Vérömleny keletkezett az embrió mellett az ügyeskedésétől.
:) egy tahó volt :)
Nem lett semmi baja :) Már elmúlt hét éves, és egy miniatűr Dávid szobor :D imádom, sose legyen másmilyen "daganatom" :))))
Ez megdöbbentő! :O Nagyon sajnálom! Remélem nem lesz semmi baja a babának!
Hány hetesen voltál az orvosnál? A menstruációd kimaradt?
Nekem nem vették észre. Sőt. Azt hitte a fiamra, hogy daganat...
Negatívos tesztem volt, három is. Kérdezte, lehetek-e terhes. Mondtam, hogy bármi lehet, de védekeztünk...
Nya, aztán vett egy kis mintát, két hét múlva felhívott, hogy hurrá, nem daganat, baba, viszont a mintavétel miatt kétesélyes, hogy megmarad, vagy hogy egészséges lesz...
Nem jellemző,hogy egy 7 hetes terhességet ne vegyen észre ! Ha vizsgálat során nem is , de UH-on mindenképpen ..ha ért a szakmájához ..
Az hogy normi vérzésed volt szintén azt bizonyítja ,hogy nem valószínű a terhesség . Persze kivételek meg csodák mindig vannak , de azért nála ez sok furi egybeesés lenne :)
A sürű pisilés has fájás , szúrkálás simán lehet húgyúti infekció ..sőt szerintem biztos hogy az .
Csendesen megjegyzem hasonló tünetekkel megyek holnap én is orvoshoz és nem valószínű, hogy terhes lennék :)
Elmentem másfél hét múlva is, és akkor is megnézett és akkor sem látott semmit, de akkor csak UH volt. Akkor már több, mint 8 hetes lettem volna, és úgy tudom, akkor már szívhang is van.
A tesztem negatív lett.
További ajánlott fórumok:
- Terhesség lehetséges tünetei
- Kizárható a terhesség, vagy lehetséges szerintetek?
- Hogy zajlik a terhesség utolsó pár hete vizsgálatok szempontjából? Mi történik, mit néznek, ki és mikor? 30 hetes kismami vagyok :-)
- Elpukizni magam a nőgyógyászati vizsgálat közben?!
- Mennyibe kerül a nőgyógyászati vizsgálat, ha nincs érvényes tb-m?
- Vákuumos terhességmegszakítás előtt milyen vizsgálatokat csinálnak?