Sikerült már valakinek úgy teherbeesnie, hogy ultrahanggal figyelték a peteérését? (beszélgetés)
Igen :)
De még sosem voltam az SZTK-s dokinál :)
Szóval erre a lehetőségre nem is gondoltam. És akkor oda minden napra időpontot kell kérni, vagy csak elmegyek és ha rám kerül a sor? Beutalót kell kérnem? Jaj, buta kérdések, de fogalmam sincs, hogy megy ez :S
Ó...
S úgy is el lehet ilyenkor menni az SZTK-ba, ha különben magàndokim van?
Sziasztok!
Történetem: menzeszem dec. 4-én volt, több terhességei tesztem negatív lett. Ezek után februárban elmentem a nőgyógyászhoz. Norcolutot írt fel, de nem szedtem, mivel március 7-én megjött a menzeszem. A 3. napon elkezdtem szedni a Clostilbegyt-et 2x1-et naponta. Ezután a menzesz 12. napján UH-ra mentem, ahol a lelet a következő lett: 63 mm-es uterus, 6 mm-es nyálkahártya. M.k.o. multicystikus ovárium.
Tudja valaki, hogy mit jelent a multicystikus ovárium?
Nagyon szeretnénk már babát, de eddig sikertelen minden próbálkozás! Segítsetek! Előre is köszi!
Sziasztok!
Nekem is így jött össze a babó.Sajna nem volt peteérésem, kaptam rá gyógyszert és figyelte mikor érik meg majd rá egy szuri.Most 10 hetes terhes vagyok! :)))
Sziasztok!
Nekem az egyik ismerősömnek első alkalommal összejött ahogy figyelte a dokija :) Lehet bizakodni :)
Sziasztok!
Nekünk is nehezen lettek a lányok.
Nekem peteérlelőt is kellett szednem és utána nézegette a Dokim hüvelyi ultrahanggal a peteérést és mondta, hogy mikor krll együtt lennünk kb. 3-ik hónap után jöttek az ikerlányok.
Szia,
jól értem, hogy 42. ciklusnap? az nagyon hosszú. Mindig ilyen hosszú volt, vagy változó? Mert ha rendszertelen akkor az orvosom szerint rendezni kell először is azt, mivel az hormonzavartól is lehet és azért marad el a peteérés. Ha van érés, de nem reped meg, akkor tüszőrepesztő injekció kell, ilyenkor figyelik minden nap. Szóval egyéntől függ, mivel nem tudok sokmindent a te esetedről ezért nehéz véleményt alkotni. De ha mondjuk minden rendben van "csak" peteérés nincs na akko jönnek a gyógyszerek amik sekrkenit az érést. Magándokihoz jársz? Én nem mérem a hőmet mivel a kislányunk még bár már majdnem 2 éves, de még mindig sokat kel fel éjszaka ezért teljesen reménytelen, hogy én mindig ugyanabban az időben mérjem a hőmet ágynyugalomban. :-) LH tesztezek, meg PG53-at használok.
Voltak már vizsgálataid, mióta próbálkoztok?
Sziasztok!
Nekem ez a ho valosz., hogy anovus. Ma vok 42. cn-on. Ha elmegyek dokihoz, szerintetek, hogyan tudna segiteni?
Mérem a hőm.
További ajánlott fórumok:
- Kismamák, és akik most (2013) tervezik a teherbeesést
- Leiden- mutáció és a teherbeesés/terhesség
- Babaprojekt - próbálkozók, sikeresen teherbeesők
- A teherbeesés gondolatátol-az első biztos tesztig és onnan tovább..
- Akik 2010 március-áprilisában szeretnének teherbeesni!!!:-)
- A tökletes időzítés - avagy a teherbeesés fortélyai