Missed ab után napokkal lehetséges e teherbeesés? (tudásbázis)
Szia!
Köszi. Nekünk is azt mondta a doki, hogy állítólag krom. rendellenességünk van, de Apa nem akar elmenni a vérvételre, ami igazolná az elhalások okát. Szerintem fél, hogy kiderül, hogy vele lehet baj, hiába győzködöm, hogy ez semmin nem változtat kettőnk között. Butaság, de nem tudom meggyőzni.
Szia!
Igazándiból túl sokat nem foglalkoztak a dokik az okokkal.Az utolsónál a szövettan alapján azt mondták, hogy y kromoszómás rendellenesség, hogy ez a baj nálunk és emiatt minden kisfiú magzatot elvetélek, reménykedjek, hogy a következő kislány lesz és nem lesz gond.. Aztán 24 hetes terhesen mutatta meg magát babóca, hogy kisfiúm, bár én előtte is tuti voltam benne, hoyg az lesz..Mostmeg itt rosszalkodik körülöttem, már majd 1,5 éves..Szóval csodák vannak!!Drukkolok, nem szabad feladni, megéri várni, bár tudom, hogy minden egyes baba elvesztése iszonyatos fájdalom, de feledteti az a pillanat, amikor a gyönyörű egészséges babádat először meglátod és magadhoz öleled!!
Drukk!!!
Sziasztok!
Megkérdezhetem, hogy miért nem sikerült azokat a babákat kihordani? Nekem is 3 volt eddig, most próbáljuk negyedszer, de nagyon félek.
igen, olvastam a naplód, a drukkot köszönöm:)így viszont jövőhótol eldobom az óvszert:D
nektek meg sok boldogságot kívánok!!
További ajánlott fórumok:
- Kismamák, és akik most (2013) tervezik a teherbeesést
- Van olyan aki missed ab után ujra teherbeesett és az orvosa semmilyen gyogyszert irt fel?
- Missed ab.után mikor sikerült újra teherbeesnetek?
- Többszöri kismedencei gyulladás és missed ab után lehetséges még teherbe esni?
- A ciklus utolsó napján lehetséges a teherbeesés?
- Missed ab után azonnali teherbeesés