Van olyan aki missed ab után ujra teherbeesett és az orvosa semmilyen gyogyszert irt fel? (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Nekem is volt tavaly egy elhalt terhességem Nov-ben.(10-11 hét között szívleállás)..most ismét terhes vagyok:)))))))))))))))Utrogestant szedek...2 hét múlva megyek dokihoz akkor leszek 10 hetes.Nagyon bízom a Dokimban és persze a gyógyszerről is csak jót hallottam...
Szia!
Drukkolok nagyon.
Nekem ne írtak fel semmit vetélés után, de nem is volt barnázgatás. A vetéléskor viszont, amikor barnás folyásom volt, azonnal felírta az utrot, de mondta is, ez csak akkor segít, ha sárgatest elégtelenség áll fenn. nem maradt meg a baba progi pótlás mellett sem.
egyre kevesebb a folyas.....remelem ez jo jel!
de hetfon megyek vissza a dokihoz,akkor tuti megkerem csinaljunk vervetelt a hormonra...maximum jo szamot kapunk es megnyugszunk!!!ha meg nem akkor ott az ok h kell szednem!!!!!de addig is igyekszem minnel tobbet pihenni!!!!!
mar megbeszeltem a Manoval en mindent megadok neki amit megkivan,es Ö csak kapaszkodjon erosen és novekedjen csak:):)
ma ejjel azt almodtam h a doki kozolte velunk kislanyunk lesz:):)
drukkoljatok h minden oke legyen!!!!!!
koszonom h valaszoltatok ennyien:):):)sok puszi
Én missed ab, után 4,5 évre szültem a 3. babámat. Az elején volt egy kis barna folyásom, de aztán szép egészséges kislányom született:)
Már 9 hónapos.
masik doki?????hmmm....itt eleg sok az indiai doki...az elozö orvos aki a mutetet vegezte a kezembe nyomott egy papirt h itt van nesze olvasd el mi tortenhett,aztan szevasz volt!
és most talaltam ezt a dokit aki raadasul magyar eleg jo!
csak azert irtam ide forumot hatha valaki jart mar igy es igy is minden rendben volt!
ez hülyeség amit a dokid mond, ha beteg a baba, az utrogestan nem fogja megtartani, ez csak a sárgatest elégtelenségre jó. Sürgősen keress másik dokit, kérj vérvételt progeszteronra és az alapján döntik el h kell-e v sem a gyógyszer. És a barnázás sajnos tényleg a sárgatest-elégtelenség jele lehet.
Nem ijesztgetni akarlak, csak jobb félni, mint megijedni.
Hozzáteszem Én is azt hittem semmi bajom nincs, mert teljesen rendszeres menstruációm volt mindig...
köszi a valaszokat!
tudjatok csak azert kerdezem....na goyrsan leirom...
szoval az elözö terhessegnel 12 hetes uh vettek eszre h nincs szivhang,de külsöre semmilyen rendelleneseget nem találtak nala,én is teljesen jol voltam,semmi gond,csak egy kis barnas folyasom volt!de azt mondtak ez normalis!
na most megint elöjött a barnas folyas!
és valahol azt olvastam a barnas folyas jelenthet hormonproblemat!
na most mi van akkor ha multkor is semmi baja nem volt a Babónak csak a sargatest hormon hianya miatt nem fejledött????
a doki azt mondta azert nem ir fel semmit,mert ugye a szervezetembe van egy progmam ami vegig fut és ha hibat talal leallitja a tovabbi fejlodest,és ha ezt gyogyszerrel kiküszöböljuk akkor lehet baj lesz .....
tudjatok,soha semmilyen hormon problemem nem volt(szerencsere)mindig 28 napra pontosan megjött a mensi,meg a mutet utan is szinte egyböl beallt!
tenyleg szerencsesnek mondhatom magam mert nögyogyaszt csak akkor lattam mikor a rakszuresre mentem!
hullamokban tör ram az erzes h megint ugy fogunk jarni mint multkor,aztan jon a kovetkezö hullam h elnem tudom kepzelni a tovabbi eletunket a kicsi Csoda nelkul aki fejlodik a pocimba!
fuhhh ez nem lett valami rovid:)
de köszönöm h elolvastok es segitetek:)
puzsi
További ajánlott fórumok:
- Milyen vitaminnal vagy gyógyszerrel lehet elősegíteni a teherbeesést?
- Gyógyszer utáni teherbeesés
- Hogyan gyógyuljak meg, ha nem szedhetek semmilyen gyógyszert?
- Ha a párom reflux gyógyszert szed, akadályozza az a teherbeesést?
- Túlzott gyógyszerbevitel és teherbeesésem
- Pajzsmirigy túltermelésem van, gyógyszert szedek rá. Azt olvastam, hogy ez is gátolja a teherbeesésemet. Van valakinek hasonló tapasztalata?