Lehetséges, hogy több, mint 1 hónap alatt nem szívódik fel egy vérömleny? (tudásbázis)
Szia, ha vérhigítót szedsz akkor eleve nehezebben alvad a véred (mert híg ugye...) mint az átlagnak, valszín azért gyógyul nehezebben a dudorod.
Mennyi lett utoljára az INR értéked?
Hát, jah. A prof. egy öntelt hólyag volt, bármit kérdeztem, mindig olyan kioktatós volt... Mintha nekem ezeket kötelező lett volna tudnom. Csak nem te is szedsz vérhígítót?
Szerinted, trombózis után, mennyire élhet egy ember teljes életet?
Pl. 2,5 hónapja diétázom, és tornázok. De most kicsit megijedtem, mert lehet a trombózisos lábammal, nem tesz jót a vénáimnak az ugri-bugris torna... Szerinted?
Marfarint szedek, de elég sokat 8 mg-t, több, mint 2 éve:(
Az lesz, keresek mást, aki foglalkozik is velem, nem csak a zsebét tartja...
INR-re? Syncumar-os vagy?
Tojd le a proffot! Keress vkit, aki traumatológus, és az majd megmondja, hogy mit csinálj vele.
Köszönöm. Havonta egyébként is járnom kell INR vérvételre, de a Prof. szerint, majd felszívódik... Mondjuk, elég flegma pali, bármikor kérdezek tőle valamit, úgy beszél velem, mint a kapcájával:(
Mondjuk, lehet, azért, mert én nem tömöm a zsebét pénzes borítékkal:(
Én elvből nem adok a dokiknak pénzt... Nekem se ad senki borravalót!
További ajánlott fórumok:
- 15 hónapos fiam meg szopizik, a terhességi tesztem pozitív lett. Lehetséges ez?
- Mennyi GB forgalom lehetséges 1 hónap alatt?
- Elvileg ha valaki terhes, attól megjöhet neki akár több hónapban is. Tudja valaki ez hogy lehetséges?
- Kislányom 3 hónapos. Lehetséges, hogy nő a foga? (Van egy fehér pötty az ínyén)
- 10 hónaposan szeparációs félelem, szorongás, lehetséges?
- 3 év kihagyás után lehetséges felkészülni 9 hónap alatt a biológia érettségire? (középszint)