Mennyi GB forgalom lehetséges 1 hónap alatt? (tudásbázis)
Most találtuk itt a hoxán egy fórumot amin minden rajta van írd be a keresőbe:::
" T mobile web'n'walk stick elégedett vagy?"
Milyen kütyüre gondolsz? Web and walk
stick-et? AZt igen, na meg egy Sim kártyát!
Én Networx-szal nézem a forgalmat.
Sima netezéssel nem jön össze. Én egyszer elvittem éjszakázni a laptopot mobil nettel, és a 12 órából a felét biztos neteztem, és akkor a végén megnéztem a forgalmat, úgy kiszámolva asszem 15 nap non-stop netezéssel járna le a forgalom, asszem 3 giga.
Nekem a letöltésekkel ugrik meg.
Összejön, az adatforgalom nem csak az, amit letölt, hanem közben a szgép vissza is küld információkat.
Elvileg lehet kérni sms értesítőt hó közben, hogy hol tart a forgalom
Azt hiszem erről részletezőt nem lehet kérni...
És ha nincs routeretek akkor az sem lehetséges, hogy más csatlakozzon a hálózatotokra.
Hordozható, laptop.
Youtube, az össz 1 hónap mx, de tényleg max 1 óra, leginkább az unokának Balu kapitány, meg egyéb mesék főcímdalai.
Tisztázzuk, hordozható internetje van (amit laptopon keresztül használ), vagy mobilon keresztül netezik? Van routere amin több felé lehet osztani a netet? Mobilon ilyen összeg ha csak simán csatlakozva van és nem néz semmit simán összejön.
Youtube-al elég magas forgalmat lehet generálni. Valószínűleg nem figyelt oda az adatforgalmára... Lehet ingyenes számlálókat letölteni
Sziasztok!
Édesapámnak 1 hónapja van 3Gb-os mobil netje. Ma hívott hogy menjünk el nézzük meg, miért nincs nála internet. Kiderült, hogy a szolgáltató tiltotta le, mert túllépte a korlátot, ami az első 3 hónapban ingyenes, a számlája 39000 FT lett. DE apám teljesen kezdő, emailt, iwiwet már tudja kezelni, néha néz videókat youtube-on, meg sakkozni szokott. Lehetséges ekkora számla?
Amennyit nem szégyellsz!:))
Nekem 5 GB-s a mobilnetem, s nem is kívánom túllépni, mert drága.
További ajánlott fórumok:
- Fél év alatt 20 kg minusz! Lehetséges diétával és mozgással?
- 12 hét alatt 20 kg minusz? Lehetséges lenne?
- 15 hónapos fiam meg szopizik, a terhességi tesztem pozitív lett. Lehetséges ez?
- Elvileg ha valaki terhes, attól megjöhet neki akár több hónapban is. Tudja valaki ez hogy lehetséges?
- Kislányom 3 hónapos. Lehetséges, hogy nő a foga? (Van egy fehér pötty az ínyén)
- 3 év kihagyás után lehetséges felkészülni 9 hónap alatt a biológia érettségire? (középszint)