Lehetséges, hogy 2 hét alatt 2 cm-t nőtt a hajam? (tudásbázis)
ez uv zselé, ugyanis uv-re köt. Csak lakkozásszerűen lehet felvinni és rugalmas.
Amúgy a körmödnek semmi baja nem lesz alatta, ha szakszerűen van megcsinálva.mint ahogy a műköröm alatt sem lesz, ha szakember csinálja.
Akkor ez szinte semmiben nem különbözik attól, mint amikor az UV-s zselét rakták a saját körmömre, ugye?
Na, azt tényleg nem szeretném, mert elég ronda lett a körmöm alatt a nyár végére :S
Most már én is tudom :). Előtte az összes csodaszert kipróbáltam, bármennyibe került is. Most olívaolaj vagy ricinus és ilyen szépek sose voltak.
Ha már...... : a zselés lakkot mivel lehet leszedni a körömről házilag? Szemezgetek vele, hátha tényleg kibírja több hétig. De félek, hogy nem tudom majd kezelni.
attól, hogy közeli a fotó, még látod, hogy a vállvonalához képest meddig ér a haja, nem?
De kössél csak bele nyugodtan, ha ettől érzed jól magad ;)
Megtévesztő a kép. Első gondolatom az volt, hogy nem nagy durranás. Aztán megnéztem, hogy a válladhoz képest mennyit nőtt.
Ehhez képest az enyém sehol sincs.
ez kb három év növés után... fodrász előtt :)
én festettem és mégis nőtt, mint a gomba. :) Hát ja, mint mondtam genetika.
Tény, hogy nem kell minden szart rákenni, de az is tény, hogyha nem olyan a genetikád, bármit is csinálsz, nem fog úgy nőni, ahogy akarod.
Ez attól függ. Pl.: aki festeti a haját, hamarabb száraz, töredezik. S ezt ollóval oldják meg, de ha megfelelően van hidratálva, az olló mehet a kukába. S ha valaki nincs megelégedve a növekedési ütemévek, vannak rá szerek melyek serkentik a hajnövekedést. Pl.: a fejbőr vérkeringés fokozásával, vagy a tápanyagokat illetően. S koránt sem mind 1 mit kenünk a hajunkra. Pl: A nagy kiszerelésű ám olcsó Tejpakolás, hosszú távon kiszedte a színét a hajamnak és szárította. A szilikon tartalmú szerek sem tesznek jót, csak átmenetileg.
Mivel a hajrostokat is elzárja, befullasztja, ezen összhatások miatt a samponokban, hajápolási készítményekben egyre inkább mellőzik a szilikont. Vannak termékek ahol fokozatosan csökkentik a mennyiségét.
Emellett egyes szakértők úgy vélik, hogy hosszú szilikonos hajápolás után egy hónap szükséges ahhoz, hogy a haj tökéletesen regenerálódjon. Igaz, kifejlesztettek már kevésbé stabil, azaz könnyebben lebomló szilikonformulát is.
Elképzelhetetlen, hogy mások másképpen működnek, mint te? :)
Amióta nem kémiai festékeket használok és minden héten egyszer ricinusolaj pakolást teszek a hajamra és henna-indigo keverékkel festem a hajam, vastagabbak a hajszálaim, jobb a tartása és még a szokásosnál is gyorsabban nő. Pedig nem a legolcsóbb vackokat kentem rá korábban sem.
Bár tudom, hogy lehetetlen, január 1-én kb. kétcentis hajam volt, most meg ha kihúzom, a vállamig ér.
További ajánlott fórumok:
- Fél év alatt 20 kg minusz! Lehetséges diétával és mozgással?
- 12 hét alatt 20 kg minusz? Lehetséges lenne?
- Mennyi GB forgalom lehetséges 1 hónap alatt?
- Évek óta feketére festettem a hajam, de most szeretnék töle megszabadulni leszivatás nélkül! Tud valaki tippet adni? Lehetséges egyáltalán?
- L'Oreal-os hajszínezőt vettem, a hajam be volt festve 1 éve, de a saját színemre, lehetséges egységesre színezni?
- Próbaidő alatti azonnali hatályú felmondás lehetséges?