Lehetséges a fogyás sok tornával és mérsékelt étkezéssel, úgy hogy nem mondasz le semmiről? (tudásbázis kérdés)
Eat Control | Vitamin Station
Véleményt, tapasztalatot szeretnék kérni a tablettáról! Tényleg van éhségcsökkentő hatása? Érdemes ennyi pénzt áldozni rá? köszi
Sziasztok!
Van még erre valaki?
Szió!
Én sem diétázom,mindent eszek délután 2-ig,még fél tábla csokit,sütit is.Délután 2-től meg csak fehérjét viszek be.Hús ,tojás,sovány tej.Nem sanyargatom magam.Viszont minden nap tornázok valamit.1 évvel ezelőtt mikor elkezdtem a tornát 20 perceket bírtam,most tegnap 120 percet csináltam meg.Napi 20 perc önnmagadért Rékától (ez 80 perces)+Az aerobzóna Norbitól (ez 40perc)
Tavaly ilyenkor mikor elkezdtem 63 kiló voltam most,53,de 52 az álomsúly.Mondjuk télen volt egy kis kihagyásom,márciusban kezdtem el újra tornázni.
Neked is ezt tanácsolom,egyél délelőtt rendesen,bármit amit megkívánsz,de délután már csak fehérje!És az aerobzóna Norbitól ,nagyon könnyű,kezdőknek is jó.És ami a lényeg jó kis zsírégető torna.
Amikor csinálod!
A Norbi azért jó: mert a végsőkig csinálja: és azt ki kell bírni! Akkor éget: és akkor karcsúsodsz!
Persze. És egy hónap alatt is simán leesik rólam a gatya.. Pedig még ráadásul szoptatok is. Úgyhogy a diétát kizárom mindenképp!
Sőt bevallom: még most fogok vacsorázni. Nálam ez sosem volt kérdés. Persze: ezt nem kell utánam csinálni. Én intenzíven tornázok!
pedig a krumpli eléggé durva hizlaló, és a naracsbőrt is nyomja! :D én is imádom, a krumpli és a kenyér a gyengém!!
csak estére ne egyél krumplit, és kész is!! meg van oldva!!! :DDDD
Köszi csajok:):):):):) próbálok türelmes lenni...csak ma voltam boltban és nem jöttek fel rám a ruhák:( elkeseritő.....viszont a diétát meg nem birtam mert tegnap kiszédültem tőle:(
de torna és kitartás lesz:)
én magamnak szoktam összeállitani mit tornázok mihez van kedvem felülés ilyesmik..hasra és csipőre vagyok széles..
Napi 3-szori étkezés: annyit egyél, amennyi jól esik. Ha már nem bírod: ne gyűrd le, hagyd meg.
Étkezések között ne egyél, de ha mégis megkívánnád nagyon a csokit vagy akármit, akkor 1-2 cikket megengedhetsz..
Érted?
Csirkemellből annyit egyél: amennyi jól esik.
Türelem!
Én most ép Norbizok: hasizom és farizom. Kb 20 perc. ez is megteszi. De rengeteg fitness van a neten, csak keresni kell.
el kell keseritselek! nem lesz! :D kb. 2hónap!
aztán megint stagnálás, és utána indul be igazán látványosan!!! 2 hónap nálam semmi nem történt! aztán egyszer csak bővebbek lettek a gatyáim meg a cuccaim stb. aztán megint stagnálás!! és utána megint fogyás...
EZért nem válnak be a diéták!
A megvonás, sanyargatás: a legrosszabb!
A mértékletesség a lényeg! EZt tartsd szem előtt!