Lehetek meddő ha menstruáció alatt szexelek? (beszélgetés)
Én is remélem.De ki akarom vizsgáltatni maagamat minnél előbb!
Jó is lenne,meg nem is ha lenne baba.Beengedtelek a naplóba
Szia drága!
Remélem minden rendben lesz nem lesz semmi gond!!!!!
Minél hamarabb össze jön a babóca!
Jelentkeztem a titkos naplód olvasására engedjél be drága!!!!!!
Várok még tavaszig-1-2 hónap,és mindenképp megnézetem magam.Habár mindenképp mennem kell minnél hamarabb,mert endokinológus az előjegyzés 2-3 hónap.....
Igen öregszik a szervezet...
A fertőzés az 1 kicsit benne lehet a pakliban,mert nekünk kinti wc-nk van,és ha így télen megyek vér,ill.-vizelet vizsgálatra mindig több +-es a vizeletem...
Igen, de a túlsúly és ami hormonálisan velejár gátolhatja a peteérést és így a legfontosabb "kellék" ki is van lőve.
Lehet, hogy anno túlsúlyosan megfogant a babád, de a szervezet napról-napra más és öregebb, érzékenyebb!
Te is írtad, hogy volt, kimaradt a menszeszed, ez közel nem normális, ha csaknem várandós valaki..
Mindenképp kéne egy alapos nőgyógyászati kivizsgálás (esetleges fertőzés, gyulladás, vagy petevezető elzáródása miatt)és utána egy endokrinológus....
Igen azokkal ne hasonlitgassam már magamat...
Meg őszintén megmondva jó lenne még egy baba,mert a nyáron 35 éves leszek,és nem leszek napról-napra fiatalabb.
Az egyik kórházi dolgozó ismerősöm azt mondta,hogy akkor eshetek teherbe ha stresszmentesen élek,és ha jó a peteérésem.
Ne haragudj, de azóta eltelt 12!!!!!év, és Szültél!!!
Egy hónap alatt megmakkanhat a szervezet, nemhogy 12 év alatt!!!
:-)))
Nem haragszok egyáltalán!!!Tudom igazad van,de...Most is azt fogadtam meg magamban,hogy na már most azért se fogom hagyni magamat,de egyszerűen ennyire bolondok vagyunk..
Nem gondoltál még arra esetleg, ha nem tudsz lefogyni annak szervi oka van???Talán épp itt az ideje orvoshoz menni!
UI: Velük nem hasonlítanék össze másokat!
További ajánlott fórumok:
- 5 napja késik a menstruációm, 2 különböző márkájú teszt, egyforma eredmény, sötét mellett halvány csík. Terhes lehetek?
- Ha menstruáció előtt 6 nappal voltunk együtt a pasimmal, lehetek terhes?
- Lehetek terhes tabletta mellett, ha kihagytam 3 tablettát és a menstruációm is "gyenge"?
- 15 hónapos a kislányom -még szopizik - 3 napja késik a menstruációm, lehetek várandós?
- Lehetek terhes, ha megjött a menstruációm?
- 80 napja késik a menstruációm, lehetek terhes vagy más lehet a gond?