80 napja késik a menstruációm, lehetek terhes vagy más lehet a gond? (tudásbázis)
Most mondanám, hogy gyere le Kecskemétre... a nődokimtól tegnap kértem időpontot és holnapra kaptam.
Van még péntekre és hétfőre is üres ideje...
ha nem akartál teherbe esni, elég sokáig vártál ezzel a nem estem kétségbe 80 nappal :)
de a neten rengeteg nőgyógyászt, magánklinikát találsz, hívj fel minél többet, hátha kapsz egy közeli időpontot, vagy szánj rá egy napot a körzetinél, mondjuk holnap :)
Szia!
Az én nőgyógyászomhoz nem kell időpontot kérni, csak odamész a rendelésére és majd sorra kerülsz.
Dr.Alexanjan Nelli - 0620-431-3917
Cím: Rákóczi út 63. 1em.11. 31 kaputel.
Rendel: hétfő: 15-19, szerdán: 9-12 között
próbálj pár magándokit felhívni, nem tudok mást tanácsolni, telefonálgass, hátha van valakinél üresedés a héten valamelyik napra
(nem hsizem, hogy másfél hónapot kéne várni, az már nagyon sztárorvos kell legyen, akinél ennyire előre be van minden perc táblázva
Lehet burának tűnik, de azért te se gondolod ugye komolyan, hogy ezt így értem?
Reménykedtem benne, hogy valaki tud javasolni egy olyan fokot, akihez nem kell 1,5 hónapot várni-, mert saját tapasztalatai alapján mindig hamar kapott időpontot (esetleg magándoki, vagy akármi... )
pl.: eddig másik városba jártam dokihoz, és nála 1 hátán belül mindig volt időpont... (sajnos mostmár nem tudok hozzá járni)
kicsit csacsi a kérdésed, valljuk be :)
tulajdonképpen olyan embert keresel, aki azt mondja, hogy "tudom, hogy dr. xy-hoz holnap 4-re van üres időpont, őt hívjad"
de ilyen nem lesz!
Menj el egy magánlaborba HCG szintet nézetni, az tuti megmutatja, hogy terhes vagy-e
Szépen kérem, akinek rosszindulatú hozzáfűzni valója van, az ne írjon...
köszönöm
nem vagy terhes
hormonzavarod van vagy cisztád- ez a legvalószínűbb
A második:
80 napja késik a.menstruációm... Tudom, hogy sok, de eddig nem estem kétségbe, mivel egyébként is sokat szokott.késni, amióta abbahagytam a fogamzásgátlót. (7 hónapja). De ez már tényleg sok...
Csináltam rengeteg terhességi tesztet, és semmi, viszont az utolsó kettőn a határidőn túl megjelent nagyon nagyon halványan a csík! Szerintetek terhes lennék?
További ajánlott fórumok:
- 5 napja késik a menstruációm, 2 különböző márkájú teszt, egyforma eredmény, sötét mellett halvány csík. Terhes lehetek?
- Ha menstruáció előtt 6 nappal voltunk együtt a pasimmal, lehetek terhes?
- Lehetek terhes tabletta mellett, ha kihagytam 3 tablettát és a menstruációm is "gyenge"?
- Lehetek terhes, ha megjött a menstruációm?
- Késik a menstruációm, de negatív a teszt. Lehetek terhes?
- Két napja késik a menstruációm, ma negatívat teszteltem. Lehetek terhes?