Ha menstruáció előtt 6 nappal voltunk együtt a pasimmal, lehetek terhes? (tudásbázis kérdés)
Ne haragudj, de butaságot írtál...
Ha október 23-án múlt el, akkor kb. október 17-19-én volt az utolsó menstruációd első napja. Innen számolva július 23-a pontosan 40 hétre van, amennyi ugye egy egészséges várandósság ideje. Szóval erre nem hogy nem sok esélyed volt, hanem nagyon is sok! Arra vagy élő példa, amire oly sokan mások: fogantatás után 38 héttel kisbabád született... :)
És ez olyan vicces?
Egyesek pont helyett automatikusan vigyorjelet tesznek a mondat végére, tartalomtól teljesen függetlenül.
Hogy lehet-e terhes arra a választ köszöni.
:DDDD
Nem valószínű.
Aztán ki tudja.
De mire a :D?
A hajam kihull!
Igen lehetsz terhes.
olvasd el a hsz-eket, kb ugyan az vonatkozik rád is.
Tehát 50-50%. Vagy igen, vagy nem.
Lehetek terhes? Mensi előtt 1 nappal kb lefeküdtem a barátommal. Előváladékos volt neki és berakta.
Köszi a válaszokat. :D
minden lehet.
veszünk tesztet?
Akkor nekem három petesejtem is furán viselkedett, mert mind a háromszor úgy lett a gyerekem, hogy rögtön mensi után estem teherbe :)
Úgyhogy tény, hogy a fogamzókorban lévő nő kb bármikor teherbe eshet.
Ezek a petesejtek olyan kis virgoncok, hogy akár egy jó szeretkezés, orgazmus hatására is "kiszabadulhatnak"! ;)
És akkor Lyally! :DD
További ajánlott fórumok:
- Lehetek meddő ha menstruáció alatt szexelek?
- 5 napja késik a menstruációm, 2 különböző márkájú teszt, egyforma eredmény, sötét mellett halvány csík. Terhes lehetek?
- Lehetek terhes tabletta mellett, ha kihagytam 3 tablettát és a menstruációm is "gyenge"?
- 15 hónapos a kislányom -még szopizik - 3 napja késik a menstruációm, lehetek várandós?
- Lehetek terhes, ha megjött a menstruációm?
- 80 napja késik a menstruációm, lehetek terhes vagy más lehet a gond?