Lehet egy ilyen testalkat szexi? (tudásbázis kérdés)
Eddig jutottál? :D
Hát valóban :D mivel helyi fogyás nincs :D
Testzsírszázalékot kell csökkenteni :D akkor látszik az izom. Ajánlom figyelmedbe :)))
Most rendesen felizgattál!
De melózok, ezért visszafogom magam :DDDD
akkor tessék:
Lehet nem így kezdték el :DDD
De persze, értelek ám. :DDDD
Ha ez igaz lenne, akkor csupa Adonisz szaladgálna mindenhol. De én nagyon nem ezt látom :DDDD
Ezer oka lehet annak is, hogy nem edz. Legyünk toleránsak. Én még mindig azt mondom, hogy a sexiség nem csak test kérdése.
Én az agyat részesítem előnyben :D Perverz állat vagyok :DDDDD
:) Inkább edzhetne egy kicsit. :)
Egy férfi nem teheti meg, hogy nem hozza ki magából a maximumot!
De ha neki csak ennyi a max, akkor az gáz... :S
Még mindig nem értem, mit akar a fórumindító ugyanezzel a képpel, több topicban, és privát levélben érdeklődve, hogy milyen ez a pasi?
Talán csak nem ő lenne ez a pasi...? o.O
Ugyanmár. Idétlenül pózol. Semmi extra ronda nincs a pasiban.
És nem az volta kérdés, hogy neked sexi-e, hanem, hogy lehet-e. Hát lehet. Barom képek alapján ez eldönthetetlen.
Én sem vagyok tökéletes,DE!! Akkor sem érnék hozzá még bottal sem!Akár tetszik akár nem!Pont nem érdekel!
Igenis gusztustalan!
Persze,hogy vannak érzéseik,ezt senki nem vitatja,de ha valakinek ez kell hát egészségére,csak lehetőleg ne lássam...
Csinos? :D
Egy férfira azt szokták mondani, hogy csinos? :D
mindenkinek más.
hogy lehet ilyen hülyét kérdezni?
Mo-on nagy a Szexi alkat, divatos ruházat kultusz.
További ajánlott fórumok:
- Egy rövid hajú nő is lehet annyira szexi, dögös, NŐIES, mint egy hosszú hajú nő?
- A titkok, amivel kismamából újra vonzó, csinos, szexi nővé lehet válni.
- Szerintetek milyen testalkatnak nevezik ezt?
- Szerintetek szép ez a ruha milyen testalkathoz illik, milyen kiegészítők illetve cipő állna jól hozzá? Kép az adatlapomon.
- Sovány testalkatú nő vagyok, de mégis nagy a pocim, mitől lehet, genetika vagy betegség?
- Hol lehet neten olcsón dögös, szexi laza női rucikat venni?