Szerintetek milyen testalkatnak nevezik ezt? (tudásbázis kérdés)
Superman
Akkor mázlista vagyok :)
Már ha törpeméretben is okés :))
Ilyen szeretnel lenni?
En alultaplaltnak neveznem.
testalkat típusok:
Banán, vagy szögletes forma:
A derék kb. 22 cm-rel keskenyebb, mint a csípő, vagy a felsőtest mérete. a csontváz sokkal férfiasabb (maszkulin) formájúvá fejlődik, valamint hogy a testzsír túlnyomóan a has, a fenék, a mellkas és az arc tájékán oszlik el.
Alma (fordított háromszög) forma:
Az alma formájú nők karja és felsőteste szélesebb, ugyanakkor keskenyebb csípővel rendelkeznek. A test zsírszövete főleg a has, a mellkas és az arc tájékán oszlik el.
Körte (háromszög) forma:
A csípő szélesebb, mint a felsőtest. A test zsírszövetének eloszlása változó, leginkább a fenék tájékára koncentrálódik, majd a csípőre és a combokra.
Homokóra forma:
A csípő és a felsőtest csaknem egyforma méretű, a derék keskeny. A testzsír mind a felsőtest, mind az alsó test részein arányosan oszlik el. Ez a testforma más testrészekhez viszonyítva – derék és felső has - picit nagyítja a karok, a mellkas, a csípő és a tompor méretét. A test aránya szimmetrikus, ez teszi a legvonzóbbá a homokóra alkatot.
Szóval ennek alapján alma.
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Színtanácsadás, testalkat workshop, stílustanácsadás
- Én, mint sportos testalkat baj, ha nem szeretem a nagy hasú, kövér férfiakat?
- Úszógumis has, de vékony testalkatra haspóló?!
- 75 kg vagyok a 173 cm-hez, Fogyózik még valaki hasonló testalkattal?
- Szerintetek szép ez a ruha milyen testalkathoz illik, milyen kiegészítők illetve cipő állna jól hozzá? Kép az adatlapomon.