Úszógumis has, de vékony testalkatra haspóló?! (beszélgetés)
Az Inditex üzleteiben szoktam látni alacsony derekú fazonokat.
Ezeket kamaszként rongyosra hordtam, mert akkor az volt a divat. Mindig azt éreztem, hogy lecsúsznak, pedig a lapos hasam megvolt hozzá.
A férjemnek azok a nők jönnek be, akik igazán csajosok, azaz filigrán, magas sarkút hordók (én persze nem ilyen vagyok:DDDD), ennek ellenére, akkor mondta, hogy jól áll a csípő farmer, amikor volt egy pici feleslegem, ami engem már zavart;)
Tehát, sokaknak jól, persze nem sok tíz kiló felesleggel.
Igen, újra divat, de sehol nem lehet még kapni, majd csak akkor, ha elfogyott ez a sok borzalom, amit árulnak a boltokban...
A képen úgy tűnik, mintha az is kicsit szűkebb lenne. A nadrág és a felső csinált egy muffint a derekadra;)
Ezt a felsőt én egy jó szoknyával hordanám vagy egy jó rövidnadrággal. Persze olyannal, aminek nem szúk a dereka.
Ja, és ne magas derekúval, inkább olyan csípőn hordhatóval. Tudom, hogy most divat a magas derekú nadrág és szoknya, de annyira erősít mindenkit, illetve elrontja az arányokat.
Valahogy így kellene kinézni: [link]
Fiatalabb koromban szívesen hordtam ilyen felsőket. Ha jól érzed magad benne, viseld nyugodtan!
meggondolatlanul írtam, mondhatni gondolkodás nélkül. Ugyanis régen is volt olyan nem is egyszer hogy valaki nem figyelt melyik regisztrációját használja, és lebukott.
természetesen nem tudhatom hogy ez van-e, vagy a Hoxa "rendetlenkedik". Bocs!😀
Igen, az egészségtudatos emberek mint te is, odafigyelnek magukra időben. Sajnos kevés feleslegem nekem is van, a koromra fogom hogy lassul az anyagcserém. Tudom, ez nem lehet kifogás és nem védekezhetek mert a levét mindenképpen én iszom meg. nem rég éppen én írtam le, hogy máshogy kell táplálkozni az időseknek mint a fiataloknak, hisz a csecsemőnek is mást adunk mint a nagyobb gyereknek. Na mindegy! Mi törődjünk magunkkal! Én nem fogyókúrázok, az volt régen, annak köszönhetően egyre jobban híztam. Most olyan 5-6 kiló lehet rajtam, de igyekszem egészségesebben étkezni, és a megfelelő mozgásformát gyakorolni.
Törődjünk magunkkal, mert helyettünk nem teszi meg senki.😀
Tőled nem szoktam gonosz kommenteket látni, maradjon meg ez a jó szokásod légyszi, ne most kezdd el :)
Csak szerettem volna rávilágítani, hogy milyen az, amikor úgy beszélünk a másikkal, és úgy véleményezzük, ahogy nem kéne. Ha a saját bőrén tapasztalja, talán rájön, hogy ez a stílus, amit megenged magának másokkal szemben folyamatosan, gyalázatos.
Remélem, hogy miután alaposan megkritizálja minden porcikámat és elmond engem mindennek, utána talán elgondolkodik rajta, hogy mennyire is rosszul tudnak esni a szavai másoknak, amiket most visszakapott. Szomorú, hogy egy sokat megélt nőt ilyenre még rá kell vezetni, de sose késő változni. Félreértés ne essék, engem egy Judit néni véleménye nem hat meg, de a fórumnyitónak vajon hogy estek ezek a szavak? Nem is tudja, hogy milyen ember, de elmondja mindennek, ilyen hájas, olyan undi, bezzeg az ő 70 éves teste... na hagyjuk már. De ha más véleményezi őt, akkor ajjaj :D
Kicsit kisebb arc Judit, és több önkritika, hidd el egyből barátságosabb lesz a világ. Ha nem haragszol, nem várom meg, amíg lenyomozol rólam mindent, hogy legyen mivel fröcskölődnöd, hazaért a párom a munkából, és inkább vele foglalkoznék :)
Remélem, hogy hatásos volt a görbe tükör.
Én ha látok egy túlsúlyos lányt, aki olyan ruhát visel, amiből kilóg a feleslege, akkor arra gondolok, hogy ezt azért nem kellett volna felvennie, majd arra, hogy azért szeretnék olyan fiatalos bőrt most is:D
FI, se nem kövér, se nem idős. Semmi gond nincs az alkatával és a bőrével sem. Simán hordhat olyan ruhákat, amiből kilátszik a hasa, de még a háta is, csak annak a ruhának megfelelő méretűnek kell lennie! Nem szabad, hogy bárhol is elszorítsa a nadrág vagy a felső, mert az ilyen ruhákban egy nagyon vékony ember is túlsúlyosnak tűnhet.
Az öregedés velejáróit nagyon szépen lehet kompenzálni a kedvességgel, jóindulattal és szelíd bölcsességgel, de a nénit ezek a tulajdonságok nem érintik.
Ahogy látom, kellemesen célba értek a szavaim, felém is megindult a fröcsögés, én csak annyit szeretnék kérni, hogy óvatosan, nehogy a néninek a nagy izgalomban túl hamar elfogyjon a tena ladyje.
70 évesen illő lenne tudni, hogy amilyen az adjon isten... esetleg ha kevesebb bántást ad ezentúl, kevesebb bántást is fog kapni. A véleménnyel nincs semmi baj, a direkt bántással annál több. Mindenhol azt látom, hogy a néninek ez a hobbija, tessék inkább kötögetni, bár tény, hogy a megkeseredettségen az kevésbé enyhít.
Az utolsó mondatára reagálva pedig... az a sok kövér, fiatal, és ráadásul általában párkapcsolatban élő nő, hát pfujj... nagyon dühítő, ugye? Hogy még ezeket a disznókat is szereti valaki, csak a nénit nem :(
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Színtanácsadás, testalkat workshop, stílustanácsadás
- Én, mint sportos testalkat baj, ha nem szeretem a nagy hasú, kövér férfiakat?
- Szerintetek milyen testalkatnak nevezik ezt?
- 75 kg vagyok a 173 cm-hez, Fogyózik még valaki hasonló testalkattal?
- Az igaz, hogy aki husisabb testalkatú, annak nem kell szedni fehérje turmixot?