Sovány testalkatú nő vagyok, de mégis nagy a pocim, mitől lehet, genetika vagy betegség? (tudásbázis)
A adásnak viszont vannak más tünetei is. Hasi fájdalom, telítettség érzés, stb.
Tehát, azt gondolom, hogy csak tudná a fórumindító, hogy fel van puffadva....
Ha mindig sovány voltál és ahhoz képest nagy volt a pocid, akkor genetika.
Ha újkeletű a dolog, akkor lehet bármitől.
laktóz is ha érzékre felpuffaszthatja
De vannak akinek szülés után ez már csak műtéttel kezelhető. - nem rémisztgetésként.
Ki kell magát vizsgáltatni.
Tipikus tünete sokszor az inzulinrezisztenciának. A vékony IR-esek is pocakra híznak valamennyit.
Persze ezt egy cukor-inzulin terhelés tudná csak kimutatni, de csak egy ötlet.
Nem kívánod sokszor túlzottan az édességet, és amúgy akármennyit is eszel, vékony maradsz?
Ha gondolod meg lehet nézetni.
Lehet, hogy meg kellene nézetni, hogy szét van -e nyílva az izom. Szülések előtt milyen volt a hasad? Nekem van egy ismerősöm, aki így van, mint te, nádszálvékony és mégis három-négyhónapos pici pocija van lent.
Alsó hasizom gyakorlat segíthet, kifejezetten arra kellene tornázni, de tényleg előbb nézesd meg dokival, hogy nehogy az izom legyen szétnyílva. Kérdezd meg, hogy ő ajánlja -e a tornát így?!
Mindenkinek szétnyílik, aki szül.
Szerintem....
Nem hiszem, hogy a miértje érdekel, inkább az, hogy mit lehet vele csinálni, ugye?
Sok hasizom gyakorlat és egy kis diéta.
Szerintem.
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- SMA - egy gyógyíthatatlan genetikai betegség
- SMA - egy gyógyíthatatlan genetikai betegség (kicsit más oldalról)
- SMA - egy gyógyíthatatlan genetikai betegség (Emma baba történetének folytatása)
- SMA - egy gyógyíthatatlan genetikai betegség (Emma nélkül...)
- SMA - egy gyógyíthatatlan genetikai betegség - ÚJRAKEZDÉS