A titkok, amivel kismamából újra vonzó, csinos, szexi nővé lehet válni. (beszélgetős fórum)
Hát később a jogsinak nagyon hasznát veszed, az biztos! Majd beültök az autóba, és amíg apa haza nem ér, tudtok csavarogni....persze ha már kész az ebéd:) Mi imádunk a Danival autózni a környező falukban, főleg ha süt a nap. Az is tök jó kikapcsolódás.
Csakis olyannal szabad ilyenkor foglalkozni, amihez tényleg kedved van! Ha neked a sport a kikapcsolódás, akkor azt kell beiktatni. Én is próbálkozom a sporttal, szoba biciklizem.
Abba igazad van, hogy meg kell próbálni ezt a "szabadságot" kellemesen tölteni. Jaj, én úgy várom a tavaszt már, hogy az udvaron tudjunk játszani a kisfiammal a friss levegőn.....
Nekem nincs most egyáltalán tanulási vágyam. Szabadidőmben tornázok, nekem az jelenti a kikapcsolódást.
én is tanulok...jogsira megyek :P aztán meg angol tanfolyamra, de az egész család és kijönnek hozzánk, így nem veszem el a gyerektől az időt...szerintem simán belefér,hogy tanuljon az ember és kell egy kis idő magunkra is!
szia
nem csak a kilókat kell nézni,hanem figyelembe kell venni,mennyi vagy/voltál v. szoktál lenni átlagosan, milyen a testfelépítésed...
szerintem jó a 22nap/3kg én kb. 2-3kilót fogyok havonta...vagy többet is néha, bár nekem a torna a babakocsi emelés,gyerek ringatás és séta :P most fogok szombattól egy héten egyszer eljárni edzeni
Heti egy délután az tényleg nem rossz. De én addig amíg otthon vagyok a kisfiammal nem akarok semmi ilyenbe belevágni, szeretném ezt a 3 évet csak neki szentelni, utána meg úgyis visszatérünk a régi kerékvágásba.
Szia! Én is csak azért vágtam bele, mert csak heti 1 nap délutánját veszi igénybe. Annyi meg pont jól is fog esni egy kicsit "visszatérni" az életbe. Lehet Neked is egy ilyen időbeosztásút kellene keresned, szerintem tetszene:)
Én akartam de lebeszéltek róla. Azt mondták hogy sok időt elvesz a suliba járás és a tanulás a gyerektől én meg ezt nem akarom. Ezt a 3 évet egyébként is nagyon ki kell használni hogy a babaával lehetünk, utána már nem lesz ilyen.
Szia! Igen, most ezzel is vigasztalom magam. Azért folytatom akkor tovább. Van még aki tanulással akarja frissíteni magát a gyed, gyes alatt?
Szerintem nem kevés, pont jó. Azt mondják az okosok hogy a heti 0,5-1kg fogyás a tartós, és amit még bír követni a bőröd is.
Helló anyucik! Én január 7-től kezdtem el a fogyit (90 napos), és mellette heti 4-5-ször szoba bicajozom. Szerintetek 22 nap alatt a 3 kg minusz nem kevés?? Már gondolkodtam, hogy lehet valamit rosszul csinálok. De mindenképpen megvárom az 1 hónapot, és akkor az addigi eredmény függvényében döntök a 90 napos folytatásáról. A kismama depresszióra most azt találtam ki, hogy ne csak punnyadozzak itthon, hogy elkezdek egy kozmetikus tanfolyamot.
Van akinek a szülés után 16 hónappla még mindig makacsul ragaszkodik a plusz kilója?:(((
jó neked :O nekem kellett ösztönzés,mert otthon inkább a fórumok vonzanak,ha van szabadidőm..
Igen, csak olyankor van időm, meg olyankor alszik nyugodtan a kisfiam. Nappal ha alszik olyankor csinálom a házimunkát, ha fent van akkor meg tőle nem veszem el az időt ilyesmire. Van itt a közelben konditerem de egyáltalán nem vágyom rá hogy odamenjek. Én szeretek otthon tornázni:-)
van időd este 8után? hát minden elismerésem :) Én lassan tervezem,hogy megyek edzeni, egy héten 2szer szeretnék egy órácskára...de ehhez még az kell,hogy Anyukám el tudjon a fiammal lenni...nekem nem megy az otthoni torna,csak felülések...sose tudtam otthon rendszeresen mozogni!
Az enyém meg már majdnem 1:-) 6 hetes volt mikor elkezdtem tornázni, de szigorúan csak akkor ha ő alszik, tőle nem veszem el az időt ilyenre. Így általáben este 8 után kezdek neki.
akartam még hipoxizni, de nálunk csak havi bérletet lehet venni és én egy héten csak 1-2szer mentem volna. Az a baj,hogy este nincs aerobik edzés...pedig mennék valahová edzeni,de csak mikor elaludt már a fiam. Mindegy, kicsit várok még mert este az elalvás nehezen megy, 9körül alszik el pedig 7kor fürdetem...két hós a kisfiam amúgy...
Mennyit szeretnél fogyni? Mekkora a babád?
Én most január elejétől nekifutok újra keményen a fogyinak, a férjemmel együtt. Azért úgy könnyebb lesz, hogy nem kell neki külön főznöm, hanem együtt csináljuk a fogyit. Amúgy a külsőmre próbálok odafigyelni, fodrászhoz hetente járok, a körmeimre, illatomra is mindig odafigyelek. A régi ruháimat viszont szeretném nagyon. Sajna a kilókkal küzdök erősen....:(((
Mintha magamat olvasnám:-) Én is ettem nornálisan szülés után, pékárut is, a mai napig nem:-))) És szépen mentek lefele a kilók. 6 héttel szülés után elkezdtem tornázni, ennek köszönhetően 5kg-al levesebb voltam mint szülés elött. Azért voltam, mert a karácsony sütik hatására visszajött egy kiló.
Én most szülésem után már 4hete nem eszek cukrosat, a teát is mézzel édesítem...és ugyan úgy eszek,mint terhesen, nem sajnálom magamtól az ételt, ezek mellett fogyok heti fél kilókat...
Februártól meg edzés! ÉS persze a pékárukat mellőzni kéne, de sajna nem bírok ellenállni a friss,meleg kenyérnek és kifliknek :P de ha még azt is elhagynám,azt hiszem többet fogynék.
Nem árt,ha szülés után -ha már van időd magadra,foglalkozol a külsőddel,odafigyelsz hogy ne pizsiben fogadd a szerelmed,hanem normális ruciban,illatosan :) olyan finom illatú testápolók vannak és a haj is fontos,hogy rendezett-ápolt legyen. (remélem senki nem bántódik meg ezeken,de sokszor ilyen alapvető dolgokat nem tesznek nők)
Korianderre is ezeket olvastam, emésztés elősegítése..
Úgyanúgy lenyelhetem egészbe? És ebből menyit?? Nem találtam semmit erre vonatkozólag a netten..
Értem.
Nem találtam mustármagot a tesoba... :-( Van gyógynövényboltunk megnézem ott is, hátha van.
Idöt azért adni kell a szervezetnek mert ami évekig lerakódott az egyszerre nemfog leválni a bélfalrol és másnap minden rendben.Én gyerekkoromban is szenvedtem ezzel sokmindent kiprobáltam a colon gépi béltisztitástol az oxitarmig de a legolcsóbb és mégis hatásos és nemutolsósorban természetes hashajto a mustármag .Biztos lehet gyereknek is fogyasztani emiatt de egy besólt eldugult bél tisztitásához idö kell.A természetes dolgok nem 1 hét alatt gyógyitanak mint az antibiotikum,
Ezt szinte állandóan is lehet? Nincs rászokás?? Volt kolléganőm unokája rita veleszületett bélproblémával született.
A nevét a betegségnek nem tudom.
De bizony nagyon ritkán volt széklete, néha doki ügyelet segítségét kellett kérjék. Hogy ürüljön.
Műteni akarták... Többet nem tudok róluk.
Ha jól végiggondolom, jobb az ha el van osztva a mennyiség.
Utobbi miatt kellene.
Olcsóbb mint a hashajtók!?
A végeredmény sikeres volt, szerintem elég az esti adag. De ha nam kell mennem sehova másnap, lehet hogy mégiscsak a reggeli, déli adagot is lenyelem. Azt hittem akkora magvak ezek mint a fekete bors.
Ha emésztés javitásra szeded akkor lehet minden étkezésnél egy nagy evökanállal lenyelni vizzel.Ha széklet miattakkor este 3 evökanállal
Mustarmag minden élelm boltban van de kis kiszerelésben én gyógynövényesben szoktam venni olyan tasakban van mint a teák 10 vagy20 dkg kiszerelésben igy olcsó.
Általába a fűszereknél kellene keresni. Nagyon rég vettem én már...
Pici aroma záróba lehet, talán 20 grammosba...
További ajánlott fórumok: