Hol lehet neten olcsón dögös, szexi laza női rucikat venni? (beszélgetős fórum)
Hú, az a baj, h. bonyolult lenne végigmenni az összes lépésen,(nem nehéz, csak elmagyarázni) de van az e-bay-ről lap.hu-s oldal, ott nagyon sok mindent leírnak magyarul. A kereséseket pedig simán lefordíthatod google-fordítóval (ruhaneveket, típusokat, stb.) De nem kell hozzá nagy angol tudás, próbáld csak meg! :)
Vagy keresd meg olyan országnak az e-bay oldalát, aminek beszéled a nyelvét, ha mégsem menne. De szerintem nem lesz gond.
Olyan, mint a vatera, csak nemzetközi. Kb. minden országnak van már sajátja (Magyaro-nak nincs). Én az az e-bay.at és e-bay.com oldalakat szoktam nézni.
Postaköltség változó, ahol én veszem a cipőt, ott nincs, pedig Kínából küldik az árut.
Máshol 10-20 euro között van. De tényleg megéri, a magyar üzletek nagyon durván felverik a ruhaárakat. :S
További ajánlott fórumok:
- Hogy lehet olcsón parkosítani az udvart?
- Debrecenben hol lehet olcsón (20ezer) alatt öltönyt, és ugyanilyen árban alkalmi ruhát/menyasszonyi ruhát venni?
- Lakást szeretnénk bérelni, de amit olcsón találtunk lehetőséget, ott a címkiadásért 7000 Ft-ot kell fizetni előre
- Hogyan lehet olcsón kihozni két főre az étkezést?
- Tesco-ban, Auchanban lehet jó fürdőrucikat venni?
- Ruhákat szeretnénk a párommal árulni a neten, nem tud valaki külföldi oldalt, ahonnan olcsón lehet ruhákhoz jutni?