Lehet ebből még valami? (beszélgetés)
Ez így korrekt. Ülj, és várj csendben. Ne avatkozz más kapcsolatába.
Minden új kapcsolatban benne van a kockázat, hogy nem sül el jól. Ez ezzel jár. De ha ő elvan egy lagymatag kapcsolatban, akkor nem fogja a kényelmet borítani egy lány miatt, akiről még azt sem tudja biztosan, hogy tetszik neki.
Igen, csak nem akarom azt se, hogy az én befolyásolásom miatt hozzon meg olyan döntést, amit aztán később meg lehet, hogy megbán. Ha magától jut erre az elhatározásra és utána közeledik, az megint más, de így nem is tudom.
Tudom, egyszer élünk, de talán akkor se ez a legjobb módja. Tanácstalan vagyok.
Ha valaki ennyi miatt szakít, mert ezt megírom, azt a kapcsolatot szerintem nem én szedtem szét.
De egyébként valószínűleg nem fogom, csak eszembe jutott ez is, azért még nem kell leszedni a fejem :) Lehet, hogy rossz ötlet.
az első hozzászólásodban azt írtad nem akarod "szétszedni" őket, akkor miért mondanád meg? Mondjuk szerintem szétszedni egy párt sem lehet, és azt sem hiszem, hogy azért mert ők most egy pár együtt is maradnak.
De ha nekem egy pasi azt mondaná, hogy vége, indokolja bármivel is, nem mondanék semmit, főleg, hogy most kezdesz valamit érezni, az még nem az, amit nem lehet elengedni...
Néhány hete ismertem meg egy házibuliban, ahol egyből megtetszett, de sajnos párja van. Mint utólag kiderült a szimpátia kölcsönös, sokat beszélgettünk is azóta, barátként. Most viszont hirtelen megszakította a kapcsolatot mondván, hogy többet érez és nem akar ebbe belebonyolódni. A kapcsolatukkal láthatóan nincs minden rendben.
Szétszedni nem akartam volna őket, egy kicsit meg is könnyebbültem, hogy így alakult. A kérdésem az lenne, hogy lehet ennek még valamiféle folytatása a jövőben, vagy ez végleges döntés szokott lenni?