Nagyon elrontottam? Lehet ebből még valami? (beszélgetés)
Atadtam.köszöni.viszont :)
Szép az eredeti neved...bizti ' te is :)
Melindából lettem Menyus...ne kérdezd hogyan. Egyszercsak :D
Üdvözlet a druszámnak XD
úúúúúúúúúúú hát ez azért elég nagy általánosítás...
és nem, nem érthető.....
Ha összefutunk, majd becsukom a szemem....remélem emellé nem társul az, hogy szőke és árja származűsú legyen.....;)
Az enyém kék, de milyen...
mégse vettél észre se hüpp hüpp
Igaz a szemem nem világított még sohsem. Pedig drága az elem a lámpába....
Fényt látsz a szemében?
Jó a fantáziád :) valami visszatükrözödött.
Az emberek szene nem világít.Talán macska volt :-))
A 23-mal semmi gond :D
A szemek...taszítanak????? a barnak szemek??? azt megértem, ha mondjuk a kék tetszik inkább, de hogy taszítson egy barna szem....na ezt nem értem.
Ha ilyen pasiba botlasz, akkor élből számszerűsít, akkor ne ismerkedj vele. Ilyen egyszerű ez! Vagy lehet gonoszkodni: megmondom a súlyom, de te is mondd meg, hogy neked hány centi! Figyeld meg, hogy egyből átértékelik a szitut! :)
Komolyra fordítva, alig néhány kg felesleg lehet rajtad, maximum 5. Namost ha ezek alapján valaki inkább kihátrál az ismerkedésből, azzal hidd el nekem, jobban jársz.:)
A 130 kilós pasi esetéhez pedig annyit, hogy az ízlések meg a pofonok. Nekem soha nem jöttek be a mackós pasik, soha. Barátnőm meg egy uszkve 120 kilós mackóval van együtt nagyon is régóta. És a pasi egyáltalán nem szétfolyósan kövér. Miért ne szerethetnék egymást.
Ja, bocsi ezt írtad :D
Tehát végig olvastam újra a vitaindító hszt.
Őszintén? Elég reménytelennek tűnik :(
:D
23 éves vagy?
Jobb is. Ha neki ez volt a szempont, és esélyt se adott, hogy megismerjen Téged.
Ne szaladj ezután a pasi után se. Ha nagyon bele vagy zúgva, akkor kezdeményezz. De ha elutasít, akkor hagyd.
Tudod, kétféle pasi van: az ex meg a next XD
Az ilyenekre jó nagy ívben kell sz.rni :D
Ezekkel a pasikkal virtuálisan ismerkedtél?
nem hinném, hogy nem mer feléd nyitni, mivel számtalan jelét adtad, hogy oda vagy érte...
sajnos van úgy, hogy aki nekünk kell annak mi nem kellünk.., de ez nem a mi és nem is a másik fél hibája...
sajnos ezt tudomásul kell venni és elfogadni..
minden fájó érzés elmúlik egyszer!
ha nagyon zavar a súlyod, akkor válts életmódod és fél év alatt garantáltan szupercsajszi leszel :-)
csak kitartás kell hozzá..., menni fog!
és akkor majd szívhatja magát ez a pasi aki addigra téged egyáltalán nem fog már érdekelni :-)
165 és 70? mi ezzel a gond? nem hinném, hogy sok minden.
Te lehet, hogy annak érzed....de nehogymár emiatt ne legyen kapcsolatod.
szia, ezt ne gondold .-) a melegek inkább nőkkel veszik magukat körül és nagyon jóban vannak a nőkkel, többnyire jó barátságokat ápolnak velük..,
de nehogy félre érts, nem azt ezzel akarom belemagyarázni, hogy a férfiakat szereti, csak amit fentebb írtam az tény.
Mindenkinek egyszerre üzenem, hogy a kilók azok engem nem foglalkoztatnak, mivel én is vagyok (sajnos) a 165 centim mellett 70 kg. Én a saját alkatom miatt nem nagyon érdeklek senkit jelenleg, bár megvallom voltam már párkapcsolatban 3szor és ezek igen komoly kapcsolatok voltak, de a végén a pasik szakítottak velem, talán egyszer volt az, hogy én adtam ki a srác útját.
Az egyik válaszadó válaszára annyit mondok - lehet jót fogsz röhögni rajtam - a melegek általában igyekeznek magukat körülvenni baráti társaság szempontjából is férfiakkal, neki meg több a nő ismerőse, és mindegyikkel jó barát...