Lehet-e "spórolni" a narancsbőr elleni készítményekkel, ha előtte normál testápolóval bekenem az érintett területeket? (tudásbázis kérdés)
Lehet velük spórolni. Ne vedd meg!
Ha egy testápolóba (frissen, csak a kellő adagban)
cseppentesz fahéj, boróka és rozmaringolajat, ugyaezt a hatást éred el.
Ha van otthon szilíciumzseléd, azt is tehetsz bele, külsőleg és belsőleg is jól erősíti a kötőszöveteidet.
Egy-egy üveg illóolaj hónapokig elég, de vigyázz, ha túl sok az olaj, erősen égethet!
Szerintem azzal spórolsz ,ha nem veszed meg...
Ezek a krémek csak addig " hatásosak " míg kenegeted.
Velemenyem szerint feneket es combot nem is kenne kenni zsiros kremekkel, mert en ugy erzekelem, h az a zsirmennyiseg is beepul a szervezetbe.... Lehet h nem igy van, csak ennyire megbolonditja az agyam, h meg csinosabb szeretnek lenni, de mindig ugy erzem, h a kremtol kijon a narancsbor.
Amit viszont pozitivnak talalok, azok a kulonfele mentolos dolgok. En eukaliptusszal kenem a combom es a fenekem es latvanyosan csokken a cellulitisz, aztan megunom a kenegetest es visszajon... Addig meg nem kenegettem magam, h tokeletesen elmuljon. Es maga a kenegetes nem is eleg :)
Mindig mikor bekenem, tornazok a combomra es a fenekemre a nagyobb hatas elerese erdekeben. Csak az a baj, h ha 1 napot kihagyok, akkor utanna mar megfeledkezem rola... Mindig erosebb a lustasagom sajnos...
szted ha ilyen módon próbálsz spórolni a narancsbőr elleni készítménnyel akkor valóban lesz olyan hatásos mintha előtte nem kennéd be testápolóval???
Mondjuk én alapjában véve nem hiszem el hogy hasznának ezek a készítmények.