Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Lebbencsleves. recept

Lebbencsleves. recept

A Lebbencsleves. hozzávalói:
50 dkg krumpli
5 dkg füstölt szalonna
1 fej vöröshagyma
1 zöldpaprika
1 kisebb paradicsom
(télen 1 evőkanál lecsó)
10 dkg lebbencstészta

őrölt bors
őrölt paprika


A Lebbencsleves. elkészítési módja:
A füstölt szalonnát apróra vágjuk, kevergetve kisütjük a zsírját, megpirítjuk rajta a tésztát és a hagymát is megdinszteljük. Megszórjuk pirospaprikával, egy liter vízzel felengedjük. Sóval, borssal ízesítjük, és hozzáadjuk a zöldpaprikát, paradicsomot és a kis kockákra vágott krumplit. Addig főzzük, míg a krumpli megpuhul.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A lebbencsleves. elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook