Le fogunk fogyni!!!Az utolsó fogyókúránk, nem hízunk többé vissza! (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Tudna nekem segíteni valaki?
Hamarosan kalóriaszámlálós fogyókúrám végére érek. 10-et akartam leadni most 8-nál járok. Napi 900-1000 kcal között eszem. Attól félek, hogy ha visszaállok 1500-ra ami elvileg a napi szükségletem hízni fogok. Van erre valami módszer vagy jól bevett szokás, hogy lépcsőzetesen, vagy hogyan kell visszaállni?
Köszönöm! Anita
Szia!
Köszönöm, jól vagyok:)
Jó munkát Neked mára!:)
Szívesen segítek, ha tudok:)
Szia!
Örülök, hogy jól érzed magad!:)
Már a fogyiban ez is jó, ha nem hízol. A tornát azért próbáld meg beiktatni, ha úgy érzed:) Az csak hasznodra lesz:)
Jó munkát és kitartást!:)
Szia!
Ismét üdvözöllek itt közöttünk!:)
A mozgás egész jól megy, heti 3-4 alkalommal tornázom. Tegnap nagyon nehezen szántam rá magam, de megcsináltam a 40 perc B.A-t, így tiszta a lelkiismeretem:)
boldog nőnapot utólag is minden lánynak. Imádom ezt, mert ezután tele van a lakás kiültetésre váró jácintokkal, nárciszokkal, olyan jó tavaszi-illattal!
mindenki jól van? hogy megy a mozgás? Én pár napig nem voltam túl jól, de már elmúlt, holnaptól megint torna.
Szia!
Nagyon eltűntél mostanában?:)
Jó, hogy ismét itt vagy:)
Szia!
Igen, szépet választottam, még a páromnak is nagyon tetszik:)
Úgy tűnik, hogy hasonló az érdekloődés:)
Sziasztok! Szerintem is jó munka, ha szereted a gyerekeket, különösen.
Szöszi, remélem szépet választottál, tavaly én is azt kaptam, és nálunk is én választottam.
Hasonló korosztály, hasonló érdeklődés????
Szia!
Szerintem ez nagoyn jó munka és még szórakoztató is szerintem:) Örülök, hogy jól érezted magad?
Meddig tart ez a munka Neked?
Legyen szép napod!
Nagyon szépen köszönöm!:)
Igen a 71 a születési dátumom:)
Ajándéknak egy szép aranygyűrűt választottam:)
Köszönöm, aranyos vagy:)
Az jó, hogy délután mégy dolgozni, legalább a délelőttöd szabad.
Kíváncsian várom milyen lesz az első napod:)
Ugye beszámolsz majd róla?
Legyen szép napod!
Szia!
Jó reggelt!
Nekem lesz a szülinapom holnap, de előre hoztuk, mert nekem kellett kiválasztanom az ajándékomat:) Egy jó kis étteremben voltunk ebédelni, ami nincs messze a lakásunktól:) Nagyon jó nap volt:)
Köszönöm, én jól vagyok:)
Szombaton a párommal elő szülinapot tartottunk:) Nagyon jóléreztem magam:) Rég voltam ennyire felszabadult:) Azt hiszem kellett is az az egy nap.
Ennek örülök:)
Vigyázz magadra!
További ajánlott fórumok:
- 2013 január 1-től fogyókúra. Ki tart velem?
- 13 napos fogyókúra-nem a reggeli kávés
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Fogyókúra megint:Napi egyszeri evéssel lehet fogyni?
- Kinek milyen fogyókúra vált be? Kérlek írjatok szeretnék fogyni legalább 10 kilót! :)
- Bevált fogyókúrás recepteket szeretnék, ami kíméli a gyomrot, de fogyni is lehet tőle.