Én mindig nekiállok ennek a diétának,de húzamos ideig nagyon nehéz betartani,de aki betartja,azt biztos fogyni fog töle! Én úgy tudom,hogy nem lehet enni burgonyát,mert ebben is sok a szénhidrát!
Szerintem,húsokat,halat,zöldségeket ehetsz bármennyit,natúr kefír ,levesek,csak a köretekre figyelj,a burgony is tartalmaz szénhidrátot! De,ha a candida diétát folytatod akkor nádszál leszel!
Én sokat eszek rakott cuccokat,brokkoli,karfiol,gomba.Nagyon finom a főtt csirkemellből készített saláta is.Grillezett halat is lehet enni bőven,vmi zöld salival,vagy párolt zöldséggel.
A torna önmagában nem elég, hiába étkezem mellette keveset, édességet nem eszem, mégis nagyon nehezen alakulok. Így elhatároztam, hogy szeretnék fogyókúrázni a siker érdekében. Várom a bevált tapasztalatokat.
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.